Αγγλία

Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μιλένκοβιτς

Την περίπτωση του Νίκολα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τα αρκετά αμυντικά προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, έχουν αναγκάσει τον Ζοσέ Μουρίνιο να βγει στη χειμερινή αγορά του Ιανουαρίου για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Η οπισθοφυλακή των «κόκκινων διαβόλων» κάθε άλλο παρά σιγουριά δεν εμπνέει στους φίλους της ομάδας, καθώς έχει δεχτεί 21 γκολ σε μόλις δώδεκα αγωνιστικές στην Premier League.

Για αυτό ακριβώς το λόγο ψάχνουν τρόπους να «μπαλώσουν» την αμυντική τους λειτουργία, με ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας του Μάντσεστερ για το στόπερ της Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς.

Ο 21χρονος Σέρβος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των «βιόλα», έχοντας μπει στα "μπλοκάκια" μεγάλων ομάδων, μεταξύ των οποίων της Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και της συμπολίτισσας Σίτι.

Μάλιστα, το κόστος μιας πιθανής μετακίνησης του διεθνούς αμυντικού στο Νησί αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ, μιας και η διοίκηση των Ιταλών έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια της.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x