Ισπανία

Στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα οι Ντιμπάλα, Ινσίνιε

Στο «κυνήγι» του Ντιμπάλα και του Ινσίνιε έχει βγει η Μπαρτσελόνα, καθώς είναι πιθανό η Παρί Σεν Ζερμέν να «αρπάξει» τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Για την απόκτηση του Ντιμπάλα και του Ινσίνιε («παίζει» να αποκτήσει έναν εκ των δύο) ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει έτοιμη να καταβάλει τη ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello sport, οι Καταλανοί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ντιμπάλα της Γιουβέντους, παρότι ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα στη θέση του Μέσι παρά στη θέση του Νεϊμάρ. Συνεπώς, η απόκτηση του από το σύλλογο, ενδεχομένως να δημιουργήσει συγκρίσεις με τον ηγέτη των «μπλαουγκράνα».

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ινσίνιε με τη Νάπολι, δεν έχουν αφήσει αδιάφορη την Μπαρτσελόνα. Ο 26χρονος Ιταλός, την περασμένη σεζόν στη Serie Α, σημείωσε 18 τέρματα ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Οι εν λόγω μεταγραφές δεν είναι και τόσο εύκολο να πραγματοποιήσουν, καθώς, φέτος, και οι δύο παίκτες ανανέωσαν τo συμβόλαιo με την ομάδας τους.

Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα υπέγραψε πενταετή συμφωνία με τους «μπιανκονέρι» τον Απρίλιο.

Ο Ινσίνιε υπέγραψε επίσης πενταετή συμφωνία τον Απρίλιο, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν θα ήθελε πότε να αποχωριστεί τη φανέλα των Ναπολιτάνων.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x