Κύπελλο Ελλάδας

Στραματσόνι: «Δεν ανησυχώ. Βγάζουμε φάσεις και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε για άλλη μια φορά να τελειώσει τις δεκάδες ευκαιρίες που δημιούργησε, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή, ο Στραματσόνι εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στην κάμερα του OTE TV, μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή: «Δεν έχω να παρατηρήσω κάτι συγκεκριμένο για το αποψινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά χάσαμε 18-19 ευκαιρίες για γκολ, κάποιες φορές συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες άμεσα. Δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν, συνεπώς δεν ανησυχώ για τα γκολ, γιατί θεωρώ ότι θα έρθουν σύντομα.

Οι παίκτες που χάνουν αυτές τις ευκαιρίες είναι διαφορετικοί σε κάθε ματς, δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα. Όταν καταφέρουμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ σε έναν αγώνα, μετά αυτός γίνεται πιο ανοικτός και μπορούμε να νικήσουμε ακόμη και με 3-0 ή 4-0. Πάντως, τώρα πρέπει όλοι μας να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε την επερχόμενη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα».

Για τον Θοδωρή Μίγγα, σημείωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του Θεόδωρου Μίγγου, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα και τώρα, με τους αρκετούς τραυματισμούς που έχουμε στη μεσαία γραμμή, θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική επιλογή. ».

Τέλος, για τον θεσμό του Κυπέλλου, τόνισε: «Είναι στόχος μας και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Είμαι βέβαιος ότι στα δύο ματς που απομένουν στον όμιλο θα πάρουμε τη νίκη και θα προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x