Κύπρος

Συγκινητική κίνηση από την Ανόρθωση: Προσφέρει τα έσοδα φιλικού στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Τη συμπαράστασή της στο δράμα που ζουν όσοι επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική αποφάσισε να δείξει εμπράκτως η Ανόρθωση.

Τη δική της βοήθεια στα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής θέλησε να προσφέρει η Ανόρθωση.

Θέλοντας να συνδράμει στην προσπάθεια ενίσχυσης των οικογενειών που επλήγησαν, η κυπριακή ομάδα αποφάσισε να τους διαθέσει τις εισπράξεις φιλικού αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν από τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας την Παρασκευή (27/7, 19:00) στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος θα διατεθούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε παράλληλα τον κόσμο για την ανταπόκριση του σχετικά με την συλλογή ρουχισμού και τροφίμων στο Κατάστημα Αναμνηστικών στη Λάρνακα και στο Οίκημα Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό και τον καλούμε, εφόσον επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει, να βοηθήσει παρέχοντας γάζες, Betadin/Fucidin, παιδικές πάνες και μωρομάντηλα αντί ξηρής τροφής και ρουχισμό καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αυτά έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη δεδομένη στιγμή όσοι πλήγηκαν από τις φονικές πυρκαγιές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x