Γενικά

Συγκρίνει Εμπαπέ με Μέσι ο Ντεσάν

"Αιχμές" άφησε ο Ντιντιέ Ντασάν για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς συγκρίνοντάς τον με τον Κιλιάν Εμπαπέ, τόνισε πως ο Γάλλος έχει ήδη κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν πιστεύει πως η κύρια διαφορά μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και του Λιονέλ Μέσι, είναι ότι ο Γάλλος ήδη κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

«O Μέσι και ο Εμπαπέ είναι δύο διαφορετικοί παίκτες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές, ο Κιλιάν ανήκει στην ίδια κατηγορία παικτών», παραδέχτηκε ο Γάλλος προπονητής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Ο Ντεσάν τόνισε επιπλέον πως, παρά την ηλικία του, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ήδη στο επίπεδο του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα!

«Νομίζω ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία παικτών, παρόλο που ο Κιλιάν είναι ακόμα πολύ νέος. Δεν θέλω να υποβαθμίσω τον Κιλιάν, απλά ο Μέσι βρίσκεται σε απίστευτο επίπεδο εδώ και δέκα χρόνια».

Η κύρια διαφορά για εκείνον, είναι πως ο Εμπαπέ έχει ήδη καταφέρει να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα 19 του χρόνια, ένα επίτευγμα που ο Μέσι δεν έχει ακόμα πετύχει με την «αλμπισελέστε», συμπλήρωσε.

« Ο Κιλιάν έχει μεγάλες δυνατότητες να κάνει τεράστια καριέρα. Έχει πετύχει σημαντικά πράγματα, όπως το να κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αρκετοί βέβαια παίκτες το έχουν πετύχει και πριν από αυτόν. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κιλιάν έχει και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντεσάν επιλέγει να εκθειάσει έναν παίκτη του, συγκρίνοντάς τον με τον Μέσι. Πριν από μόλις δύο εβδομάδες, ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας παρακολούθησε το γκαλά «The Best», όπου ο ίδιος έλαβε το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο και άφησε να εννοηθεί πως προτιμάει τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριζμάν, από τον Αργεντινό.

«Οι άνθρωποι τον συγκρίνουν με τον Μέσι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Αντουάν κάνει τις ομάδες του να νικούν, είπε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x