Γενικά

«Συνήλθε» από τη Μπάγερν ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας δυσκολεύθηκε αλλά κέρδισε 2-0 τη Βόζντοβατς, με γκολ-οφσάιντ του Μάριν στο 60’ και ένα ακόμα του Μπεν στο 93’, βγάζοντας αντίδραση μετά τον πρόσφατο διασυρμό από τη Μπάγερν Μονάχου.

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα ο Ερυθρός Αστέρας, που επικράτησε της Βόζντοβατς με 2-0, στο «Ράικο Μίτιτς», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του σέρβικου πρωταθλήματος και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον 46 βαθμούς, με παιχνίδι λιγότερο μάλιστα από την δεύτερη Βοϊβοντίνα που έχει 39 πόντους, ενώ έδειξαν με την σημερινή τους επιτυχία ότι άφησαν πίσω τους την πρόσφατη «βαριά» ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στο Βελιγράδι, με 0-6…

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έστω κι με… αμφιλεγόμενο γκολ του Μάριν, καθώς τόσο ο Τομανέ που έχει βγάλει την ασίστ είναι οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ και ο σκόρερ είναι «ακάλυπτος»!



Παράλληλα, χρειάστηκε να φτάσουμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων προκειμένου η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να «σφραγίσει» την κατάκτηση των τριών βαθμών, με έναν ακόμα πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Μπεν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.



Η σύνθεση του Ερυθρού Αστέρα: Μπόργιαν, Ντέγκενεκ, Πάνκοφ, Ίβανιτς (78’ Γιόβαντσιτς), Μάριν (90’ Σίμιτς), Γκαρσία (86’ Βουκάνοβιτς), Τομανέ, Πέτροβιτς, Ρόντιτς, Μπεν, Γκόμπελιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x