Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Υποχωρεί ο Βαλβέρδε για Λέτο

Ακόμη μία ευκαιρία είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Σεμπαστιάν Λέτο, ώστε να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και γιατί όχι να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, αρκεί να δείξει μεταμέλεια και να δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει ξανά πρόβλημα. « ενόψει Τούμπας ζήτησε η ΠΑΕ.

Ακόμη μία ευκαιρία είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Σεμπαστιάν Λέτο, ώστε να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και γιατί όχι να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, αρκεί να δείξει μεταμέλεια και να δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει ξανά πρόβλημα. Ο Ισπανός τεχνικός, παρότι παρέπεμψε τον Αργεντινό ακραίο μέσο στη διοίκηση και είπε στους συμπαίκτες του ότι δεν θα προπονείται μαζί τους από εδώ και στο εξής, φαίνεται πως υποχωρεί για το καλό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η διοίκηση, από την πλευρά της, θα αποφασίσει για το περιστατικό μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επιβάλει βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον 23χρονο άσο, που αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ. Οι διοικούντες δεν είναι διατεθειμένοι να «τελειώσουν» τον Λέτο, εφόσον δεν έχει πρόβλημα και ο Βαλβέρδε.

Ο παίκτης έχει πάρει το μάθημά του και προπονείται μόνος του εδώ και δύο ημέρες. Ο Αργεντινός χαφ υποστήριζε σε συζητήσεις που έχει κάνει με ανθρώπους της ομάδας ότι δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στην κόντρα που υπήρξε με τον 45χρονο προπονητή και πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό για ακόμη μία περίοδο, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση θέλει να βρεθεί σύντομα μια λύση…

Πώς έχει η κατάσταση με τον Βαλβέρδε

Τα δεδομένα στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως αλλάζουν. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Κυπέλλου, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός της διοργάνωσης από τον Πανσερραϊκό, ικανοποίησε τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», παρά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα των Πειραιωτών, δεν ξεχνάει όσα έχει προσφέρει ο Ισπανός τεχνικός τη φετινή σεζόν και θέλει να συζητήσει την περίπτωση παραμονής του 45χρονου προπονητή.

Η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το ντέρμπι της Κυριακής (19:00, Novasports 1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συνεργάτες του κ. Κόκκαλη εκτιμούν ότι ο Βάσκος κόουτς θα μείνει στο λιμάνι, την ώρα που κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο Βαλβέρδε έχει «κλείσει» ήδη ισπανικό σχολείο για τα παιδιά του! Εξάλλου, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θέλει στον πάγκο της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο να βρίσκεται ο Βαλβέρδε, αφού οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στα όσα ζητάει.

Θεοδωρίδης: «Θα πάρω την ομάδα και θα φύγουμε»

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Σάββας Θεοδωρίδης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Superleague. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε έξαλλος και τόνισε: «Δεν θα ανεχθούμε το παραμικρό. Θα τηρηθούν οι κανονισμοί. Αν συμβεί το παραμικρό θα πάρω την ομάδα και θα φύγουμε. Ζητάμε μέτρα διότι ετοιμάζουν κόλαση».

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής, ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Ο καθένας βλέπει τις φάσεις κατά το δοκούν. Αυτές είναι ξεκάθαρες! Ο κ. Πατέρας, προς τιμήν του, παραδέχθηκε ότι όλα ήταν άψογα με τον Παναθηναϊκό στο αποδεδειγμένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο. Αν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, δεν ξέρω ποιοι τα προκάλεσαν και δεν μπορούμε να καταλογίζουμε ευθύνες χωρίς να ξέρουμε. Στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου υποστήκαμε πάρα πολλά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε! Η Σούπερ Λίγκα, για να προστατευτεί το ποδόσφαιρο, πήρε απόφαση να ειδοποιήσει τους υπουργούς Προκόπη Παυλόπουλο, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Αντώνη Σαμαρά και την εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα. Δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή βία! Οταν δεν έγινε το παραμικρό στο Καραϊσκάκη, το ίδιο θα απαιτήσουμε και στην Τούμπα. Η απουσία του ΠΑΟΚ από το Δ.Σ. δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Διάφοροι τηλεκριτικοί το βράδυ βλέπουν σε 35 ριπλέι την κάθε φάση. Αυτοί κάθονται και ξεσηκώνουν τον κόσμο».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x