Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Nέα συμβόλαια σε Ζεβλάκοφ και Ντομί

Οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων μπήκαν σε μια σειρά στον Ολυμπιακό. Το απόγευμα της Πέμπτης πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ και εκπρόσωποι του Ντιντιέ Ντομί και συνομίλησαν με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία πως και τα δύο θέματα θα έχουν θετική κατάληξη…

Οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων μπήκαν σε μια σειρά στον Ολυμπιακό. Το απόγευμα της Πέμπτης πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ και εκπρόσωποι του Ντιντιέ Ντομί και συνομίλησαν με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, τους προτάθηκαν νέα συμβόλαια και υπάρχει αισιοδοξία πως και τα δύο θέματα θα έχουν θετική κατάληξη…

Παίζουν με τη «φωτιά»

Η νέα παράταση όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει σαν οι δύο πλευρές να παίζουν με τη φωτιά. Από την πλευρά του, ο Βάσκος πήρε το χρόνο που ήθελε και το επόμενο διάστημα ενδέχεται να έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα από την πατρίδα. Στον αντίποδα, μπορεί να αλλάξει κάτι και οι διοικούντες να δώσουν τα χέρια με κάποιον άλλον προπονητή και ο 45χρονος κόουτς να μείνει ξεκρέμαστος.

Πώς προκύπτει αυτό; Όπως έγινε γνωστό, η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ θα γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου, καθώς ο ατζέντης του Βαλβέρδε θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις προηγούμενες ημέρες και θα δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως χθες επικοινώνησαν με τον Ισπανό μάνατζερ και όλα κυλούν όπως έχουν σχεδιαστεί. Παράλληλα, η διοίκηση αναγνωρίζει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση κουράζει και υπάρχουν αρνητικές εντυπώσεις από την καθυστέρηση των όποιων ανακοινώσεων.

Καλά νέα, εν όψει ΑΕΚ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στις 2 Μαΐου. Ο Ντιντιέ Ντομί προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας. Η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε στις 10:30.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι «τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν κάτοχοι της Olympiacos Citibank Visa, οι οποίοι ξεναγήθηκαν και στους χώρους των εγκαταστάσεων του Ρέντη, ενώ πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x