Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Δεν αρκεί η επιθυμία του Γκονζάλες

Είναι από τις περιπτώσεις που η γνώμη των δύο δεν είναι αρκετή. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαρκ Γκονζάλες, ο παίκτης βλέπει θετικά την προοπτική να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά εμπόδιο στη συνεργασία τους συνεχίζει να είναι η Μπέτις.

Είναι από τις περιπτώσεις που η γνώμη των δύο δεν είναι αρκετή. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μαρκ Γκονζάλες, ο παίκτης βλέπει θετικά την προοπτική να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά εμπόδιο στη συνεργασία τους συνεχίζει να είναι η Μπέτις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χιλιανός αριστεροπόδαρος μέσος θεωρεί σοβαρή επιλογή να μετακινηθεί στον Πειραιά, βλέπει ευχάριστα την πιθανότητα να παίξει μπάλα στη χώρα μας, όμως αυτό προϋποθέτει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα του. Μέχρι στιγμής αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Τουλάχιστον, από πλευράς Ολυμπιακού... Τα περίπου 7εκατ. ευρώ που αξιώνουν οι Ανδαλουσιάνοι δύσκολα θα βγουν από τα ταμία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κάτι τέτοιο απαραίτητα δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον τους χάθηκε ή ότι η περίπτωσή του διεθνούς άσου έπαψε να απασχολεί. Η γνώμη του Ανδρέα Νινιάδη «μετράει» και με δεδομένη την ανάγκη ενίσχυσης του αριστερού άκρου της αριστερής πτέρυγας με ποδοσφαιριστή ποιότητας, θα γίνει πάλι κρούση στην ισπανική ομάδα. Το θέμα είναι το πότε, μια και τις τελευταίες μέρες υπάρχει η αίσθηση πως τα μεταγραφικά έχουν «παγώσει»…

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι με τις διαπραγματεύσεις θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Ισπανών κάτω από τα πέντε εκατ. ευρώ. Οι διοικούντες την ισπανική ομάδα δεν συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού ή συνιδιοκτησίας του 25χρονου άσου, αφού στην πορεία μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Υπομονή και τις επόμενες ημέρες ίσως και να υπάρξουν ουσιαστικότερα νέα.

Ελπίδες για Κάλστρομ

Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ. Όπως αναφέρει η «SportDay», στους Πειραιώτες μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Σουηδού μέσου και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Λιόν δεν είναι ομάδα που πουλάει φθηνά, όμως δεν αποκλείεται να δώσει τη συγκατάθεσή της και ο διεθνής ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι υπομονή και όχι σπασμωδικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται οι μεταγραφικές υποθέσεις των Γάλλων να επηρεάσουν το θέμα του Κάλστρομ, όπως και το ποιες ομάδες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Θέλει χρήματα για τον δανεισμό

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άλντιτορ. Ο επιθετικός των ΗΠΑ, που σκόραρε προχθές επί της Ισπανίας, ανήκει στη Βιγιαρεάλ και την περίπτωσή του έχει εισηγηθεί ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή με το «κίτρινο υποβρύχιο» και ο Ερνέστο Βαλβέρδε (σ.σ.: πρώην προπονητής του Ολυμπιακού) δεν έχει πρόβλημα ο παίκτης να αγωνιστεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα, αρκεί να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Οι Ισπανοί απαιτούν χρήματα για την παραχώρησή του και φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται 7 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x