Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Τελειώνει» του Λεονάρντο

Στα τελευταία επεισόδια βρίσκεται το σίριαλ του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Στα προσεχή 24ωρα αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Η «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει περισσότερα από 800.000 ευρώ, ενώ είναι άγνωστο αν στο «πακέτο» της προσφοράς θα συμπεριληφθούν έμψυχα ανταλλάγματα. Στην αναμονή για «Γιούρκα». Άφεση αμαρτιών στον Παυλή;

Στα τελευταία επεισόδια βρίσκεται το σίριαλ του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Στα προσεχή 24ωρα αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Η «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει περισσότερα από 800.000 ευρώ για αυτή την κίνηση, όσα διέθεσε, με λίγα λόγια, για να πάρει τα δικαιώματα του Μάκου από τον Πανιώνιο. Η πρόταση θα αφορά το 100% του παίκτη, ενώ είναι άγνωστο αν στο «πακέτο» της προσφοράς θα συμπεριληφθούν έμψυχα ανταλλάγματα.

Στην αναμονή για «Γιούρκα»

Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στην πρόταση της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ, η οποία μάλιστα με τα μπόνους μπορεί να φτάσει το ένα εκατομμύριο. Ο Έλληνας αμυντικός εξετάζει σοβαρά πλέον το σενάριο του επαναπατρισμού, ωστόσο περιμένει ακόμα κάτι από το εξωτερικό. Για το ενδιαφέρον που προέκυψε το Σαββατοκύριακο από την Τζένοα αναφορά έκανε χθες ο ιταλικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα η «Gazzetta dello Sport»: «Η Τζένοα βολιδοσκοπεί τον Σεϊταρίδη. Του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ. Υπάρχει όμως και η ΑΕΚ».

Άφεση αμαρτιών στον Παυλή;

«Απών» από τη χθεσινή -πρωινή- προπόνηση ήταν ο Μιχάλης Παυλής. Ο νεαρός επιθετικός σηκώθηκε την ώρα του γενικού εγερτηρίου (7:15) και κατέβηκε για το πρωινό (7:45). Στη συνέχεια όμως ανέβηκε ξανά στο δωμάτιό του, καθώς υπήρχε αρκετός χρόνος για να ξεκουραστεί μέχρι τη στιγμή που η ομάδα θα έφευγε για το γήπεδο(9:15). Τελικά δεν φάνηκε ποτέ, αφού αφέθηκε στα «χέρια» του Μορφέα. Κοινώς, αποκοιμήθηκε. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενημερώθηκε για το συμβάν, αλλά δεν τιμώρησε τον Παυλή. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έκρινε σκόπιμο να του επιβάλει κάποια κύρωση για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, αφενός γιατί δεν ήταν κάτι το σοβαρό, αφετέρου διότι δεν ήθελε να διαταράξει το καλό κλίμα που επικρατεί στην προετοιμασία. Βέβαια, δεν θα τελειώσει τόσο απλά η υπόθεση, απλώς η απόφαση για την τιμωρία του Παυλή θα παρθεί με την επιστροφή της αποστολής από την Αυστρία.

Πρόβα τζενεράλε με Μπόκα;

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, για διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού επί ελληνικού εδάφους μεταξύ των δύο ομάδων, βρίσκεται η αντίστοιχη της «Ένωσης». Η ημερομηνία που φαίνεται ότι καταλήγουν οι δύο πλευρές είναι στις 8 Αυγούστου. Αν «φιξαριστεί» τελικά η αναμέτρηση με τον αργεντίνικο σύλλογο, τότε θα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό «τεστ» πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο UEFA Europa League.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x