Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Νέα επαφή για Γκονζάλες

Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Σλόβαν. Η συνεχής βελτίωση και η ολοκλήρωση των μεταγραφών είναι πλέον τα ζητούμενα, εν όψει της ρεβάνς και του επόμενου προκριματικού γύρου του Champions League. Σήμερα ή αύριο το ραντεβού με την Μπέτις για τον Μαρκ Γκονζάλες. για τις φήμες περί επικείμενης «βόμβας».

Μόνο με… αυτοκτονία δεν θα προκριθεί ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Champions League, ύστερα από το 2-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να «κλειδώσουν» από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση και τώρα οι διοικούντες μπορούν να στρέψουν ήσυχοι στα μεταγραφικά ζητήματα την προσοχή τους.

Οι Πειραιώτες θα κινηθούν πρώτα για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες, για τον οποίο σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έρθουν σε επαφή με την Μπέτις. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, το όνομά του παραμένει στην κορυφή της λίστας των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μάλιστα, το ABC της Σεβίλλης φιλοξένησε χθες δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος φέρεται να είπε πως «ο Μαρκ Γκονζάλες είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής», ενώ οι Ισπανοί έγραφαν επίσης ότι Ολυμπιακός και Γουίγκαν δίνουν μάχη για τον Χιλιανό.

Όσον αφορά τον Μπομπό, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Μουσταφά Ντενιζλί, δεν εμφανίστηκε διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αφού σε συζήτηση που είχε με τον παίκτη, τού είπε πως δεν μπορεί να τον αφήσει να φύγει τώρα γιατί η τουρκική ομάδα έχει παιχνίδια μπροστά της.

Τέλος, έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ονόματος, με εκείνο του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να ακούγεται περισσότερο τις τελευταίες μέρες.

Ικανοποίηση και πίστη για κάτι καλύτερο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην Αθήνα τα ξημερώματα. Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικρατεί ικανοποίηση και υπάρχει η πίστη πως η ομάδα στη συνέχεια θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερη. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 5 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League είναι την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Εκτός απρόοπτου, εκεί θα βρίσκεται ο νταμπλούχος Ελλάδας και τα παιχνίδια στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 18/19 – 25/26 του επόμενου μήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι στο διάστημα των τριών εβδομάδων που μεσολαβούν η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη.

Ικανοποιημένος από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι υπόλοιποι παράγοντες της διοίκησης του συλλόγου. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών θεωρεί πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x