Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Η... ζωή χωρίς Κυργιάκο

Η είδηση της επικείμενης μεταγραφής του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ υποχρέωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βασλούι για το Europa League. Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη Ρουμανία, έχοντας πλέον... ξεγράψει τον Έλληνα αμυντικό από τα πλάνα του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δοκίμασε ως παρτενέρ του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας τον Ζεράλντο Άλβες

Η είδηση της επικείμενης μεταγραφής του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ υποχρέωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βασλούι για το Europa League.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη Ρουμανία, έχοντας πλέον... ξεγράψει τον Έλληνα αμυντικό από τα πλάνα του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δοκίμασε ως παρτενέρ του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας τον Ζεράλντο Άλβες, που ως τη Δευτέρα προοριζόταν για τη θέση του αριστερού μπακ. Εκεί πλέον θα αγωνιστεί ο Γεωργέας, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Κουτρομάνος. Οι Μάκος και Ενσαλίβα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Μαντούκα, τον Λεονάρντο και τον Τζεμπούρ, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μπλάνκο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων πέραν του Σωτήρη Κυργιάκου είναι και οι Σκόκο και Χουανφράν, που είναι τιμωρημένοι, καθώς και οι τραυματίες Καφές και Καράμπελας. Στη Ρουμανία δεν θα πάει και ο Αραούχο, που είναι ανέτοιμος και έκανε την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Λεονάρντο, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Μάκος, Μπερνς, Παυλής, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Χετεμάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x