Stoiximan Super League

Τεν Κάτε: «Να μείνουμε στην κορυφή»

Ανάλογη συνέχεια και νίκες ζήτησε ο Τεν Κάτε από τους παίκτες του, μιλώντας τους χθες για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό: «Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αν και θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Και κυρίως θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ πολύ πιο νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα». Αλλαγή συστήματος κόντρα στη Γαλατασαράι. «Μπορούμε να φτάσουμε τελικό», ο Λέτο στη «SportDay».

Ανάλογη συνέχεια και νίκες ζήτησε ο Τεν Κάτε από τους παίκτες του, μιλώντας τους χθες για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό: «Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αν και θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Και κυρίως θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ πολύ πιο νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα». Αλλαγή συστήματος κόντρα στη Γαλατασαράι. «Μπορούμε να φτάσουμε τελικό», δήλωσε ο Λέτο στη «SportDay».

«Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

Μπορεί ο Χενκ Τεν Κάτε να μην έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στην Κομοτηνή, ωστόσο, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη και τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια, ώστε να «μονιμοποιηθεί» η ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη με τον Πανθρακικό. Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αν και θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Και κυρίως θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ πολύ πιο νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα. Και να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στα επόμενα παιχνίδια. Κάναμε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, είμαστε στην κορυφή και πρέπει να μείνουμε εκεί έως το τέλος. Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και πλέον ρίχνουμε όλο το βάρος στο ματς που έρχεται με τη Γαλατασαράι. Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Η Γαλατά είναι μια ομάδα πολύ καλή από τη μέση και μπροστά. Πολύ επικίνδυνη. Αν δείτε, στο πρωτάθλημα σημειώνει πολλά γκολ σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αντέξουμε στην πίεση και να τους χτυπήσουμε στην άμυνα, όπου έχουν προβλήματα».

Στη συνέχεια ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας να παίρνουν παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες: «Θέλω κάποιοι από εσάς, όπως ο Σισέ, ο Λέτο και ο Κατσουράνης, να παίρνετε περισσότερες πρωτοβουλίες στη διάρκεια του αγώνα, έτσι ώστε να δίνετε λύσεις». Αναφερόμενος ειδικά στον Σισέ τού είπε: «Εσύ είσαι χρόνια στα γήπεδα και παίζεις σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες στη διάρκεια του αγώνα. Όπως για παράδειγμα χθες έπρεπε να πάρεις την μπάλα και να χτυπήσεις εσύ ένα φάουλ έξω από την περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο».

Ενσωματώθηκαν Κλέιτον, Μάντζιος

Η χθεσινή ημέρα ήταν σημαντική για δύο παίκτες του Παναθηναϊκού που έφτασαν στην πόρτατης εξόδου, αλλά παρέμειναν τελικά στην Παιανία. Ο λόγος για τους Σίλβα Κλέιτον και Βαγγέλη Μάντζιο που το «μαρτύριο» τους τελείωσε, μια και επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας και είναι στο «χέρι» τους να κερδίσουν και πάλι την εκτίμηση του Ολλανδού και να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, σε ότι αφορά το ταλέντο τους δεν τίθεται θέμα. Βέβαια, οι δύο παίκτες δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη. Ο Τεν Κάτε πάντως τους καλωσόρισε: «Είναι ευχάριστο που τους έχουμε και πάλι μαζί μας στην οικογένειά μας» είπε ο Ολλανδός και χειροκρότησαν όλοι οι παίκτες.

«Φουλάρει» ο Γιούρκας

Συντομότερα από ό,τι υπολογιζόταν αναμένεται να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της Δευτέρας ανεβάζοντας ρυθμούς και δείχνοντας πως δεν αργεί η ημέρα που θα επανεμφανιστεί με την πράσινη φανέλα.

Αλλαγή συστήματος με την Γαλατασαράι

Το ενδεχόμενο να αλλάξει το 4-2-3-1 σε 4-3-2-1 εξετάζει ο Χενκ Τεν Κάτε, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Γαλατασαράι. Ο Ολλανδός έχει ενημερωθεί για την πληρότητα των Τούρκων στη μεσαία γραμμή και θέλει να γεμίσει τον συγκεκριμένο χώρο. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ενδεκάδα, ενώ όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ λόγω τιμωρίας.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x