Stoiximan Super League

Γκοντσαρένκο: «Ξέρουμε τα ατού της ΑΕΚ»

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ για το Europa League, ο προπονητής της Μπάτε Μπορίσοφ, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, φάνηκε να γνωρίζει καλά την Ένωση και ξεχώρισε τους Μπλάνκο, Σκόκο, Μαϊστόροβιτς και Χέρσι (που πάντως είναι εκτός αποστολής) ως τους πλέον επικίνδυνους παίκτες του «Δικέφαλου».

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ για το Europa League, ο προπονητής της Μπάτε Μπορίσοφ, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, φάνηκε να γνωρίζει καλά την Ένωση και ξεχώρισε τους Μπλάνκο, Σκόκο, Μαϊστόροβιτς και Χέρσι (που πάντως είναι εκτός αποστολής) ως τους πλέον επικίνδυνους παίκτες του «Δικέφαλου».

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του Βίκτορ Γκοντσαρένκο:

Σχετικά με τις πολλές απουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας του τις προηγούμενες ημέρες, ο τεχνικός της Μπάτε Μπορίσοφ δεν φάνηκε να πιστεύει ότι αυτό θα επηρεάσει αρνητικά.

«Δεν εξετάζω μόνο την φυσική κατάσταση αυτή την στιγμή αλλά και την ψυχολογική. Οι παίκτες μου είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Παίξανε με το Καζακστάν και κέρδισαν και αμέσως μετά αγωνίστηκαν στο Γουέμπλεϊ και όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Οι μικροί στο ένα παιχνίδι κέρδισαν και στο άλλο έχασαν. Κάποιοι έπαιξαν πιο πολύ και κάποιοι πιο λίγο. Στο προηγούμενο ματς είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες».

Ο Βίκτορ Γκοτσαρένκο τόνισε ότι το γεγονός ότι παραμονές του παιχνιδιού με την Έβερτον είχε ξεκουράσει πολλούς παίκτες, κάτι που δεν έκανα στον ίδιο βαθμό για τον αγώνα με την ΑΕΚ, δεν σημαίνει ότι υποτιμά την ελληνική ομάδα.

«Και τώρα ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες. Ο Σοσνόφκσι δεν έπαιξε και ο Νεχάιτσε αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος. Απλά στο παιχνίδι με την Γκρανίτ κάναμε κάποιες περισσότερες αλλαγές. Κάποιες φορές θα πρέπει να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο. Θα έπρεπε να μοιράσουμε το βάρος των αγώνων πιο σωστά. Η Έβερτον παίζει στην Premier League και δώσαμε μεγάλη προσοχή σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε τόσο μεγάλο άγχος. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε και εδώ άγχος για το αποτέλεσμα».

Σχετικά με τα αγωνιστικά του πλάνα, είπε:

«Έχω έναν ευχάριστο πονοκέφαλος. Πλέον έχω πολλές επιλογές. Μπορώ να χρησιμοποιήσω στο κέντρο της άμυνας τον Σοσνοφσκάγια και Σιτόφ ή να πάω τον Σιτόφ στα άκρα και να πάω τον Ράντκοφ στο κέντρο της άμυνας. Απομένει μόνο να επιλέξω».

Ο Γκοτσαρένκο αποκάλυψε ότι γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ΑΕΚ, αφού συνεργάτες του είδαν το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανθρακικό.

«Την Κυριακή βρέθηκε στην Αθήνα ο Αλεξάντερ Ερμάκοβιτς και είδε το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ είδα παιχνίδια της ΑΕΚ σε DVD και έχω μία ολοκληρωμένη άποψη. Οι Αθηναίοι έχουν δύο πολύ τεχνίτες παίκτες στην επίθεση, τον Μπλάνκο και Σκόκο αλλά και τον αμυντικό έμπειρο Μαϊστόροβιτς που είναι πολύ έμπειρος. Ξεχώρισαν και τον Ολλανδό Χέρσι. Αυτοί είναι οι πιθανότεροι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά για την ΑΕΚ. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για τον τρόπο παιχνιδιού της όμως».

Τέλος, για τους λόγους για τους οποίους η Μπάτε δεν έκανε προπόνηση εκεί που θα γίνει το παιχνίδι, δήλωσε:

«Προπονηθήκαμε στις εγκαταστάσεις μας στο Ντούντινκα. Δεν θέλαμε να ταξιδέψουμε στο Μινσκ και μετά να γυρίσουμε πίσω. Δεν χρειάζεται άλλωστε να δούμε το γήπεδο γιατί έχουμε ξαναπαίξει και το έχουμε συνηθίσει. Έχουμε παίξει εκεί τέσσερτα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες σχεδόν έχουν προπονηθεί με την Εθνική ομάδα».

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε και Αρμένιος επιθετικός της πρωταθλήτριας Λευκορωσίας, Χοβνάν Γκοχαριάν.

«Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη. Παρότι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Πολλοί λένε ότι η ΑΕΚ είναι αδύναμη ομάδα και δευτέρου επιπέδου αλλά θέλω να σα πω ότι αφού προκρίθηκε στους ομίλους είναι υπολογίσιμη. Έχουμε διαβάσει πολύ το παιχνίδι των Ελλήνων, ξέρουμε τους παίκτες τους κα τον τρόπο που αγωνίζονται. Νομίζω ότι είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x