Stoiximan Super League

Νικητής και στους Νέους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών της Superleague. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού πέτυχε ο Σούλης με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σοϊλέδη. «Ένιωθαν ότι ήταν χρέος τους», μετά το ματς στο www.sportfm.gr ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών της Superleague. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού πέτυχε ο Σούλης με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σοϊλέδη. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 33 βαθμούς. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» παρέμειναν στην τέταρτη θέση με 20 πόντους. «Ένιωθαν ότι ήταν χρέος τους», τόνισε μετά το ματς στο www.sportfm.gr ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού, αφού είχε περισσότερες ευκαιρίες (πέραν του γκολ που πέτυχε ο Σούλης) να σκοράρει στο παιχνίδι. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είχαν περισσότερο διάστημα την κατοχή της μπάλας και δεν ήταν λίγες οι φορές που απείλησαν την εστία του Πανίκου. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 41’, όταν ο Δημούτσος έδωσε στον Κουσίδη, ο οποίος κρέμασε τον Παπαδόπουλο και λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος ο Αποστολόπουλος την έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο Σοϊλέδης λίγο έλειψε στο 52’ να χριστεί σκόρερ, ύστερα από το φάουλ που εκτέλεσε και η μπάλα πήγε λίγο έξω αριστερά από την εστία του Καπίνου. Σε γενικές γραμμές, ο Ολυμπιακός ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, αφού ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση το «τριφύλλι» παραλίγο να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μίχα (που πέρασε τον Παπαδόπουλο) πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έδωσαν ο πρωταγωνιστής του χθεσινού ντέρμπι, Κώστας Μήτρογλου, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Τάσος Πάντος (με τη σύζυγό του και το παιδί τους) και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου βρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι.

Διαβάστε το φιλμ του αγώνα

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x