Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Από θέση ισχύος

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής που έφεραν τους «πράσινους» στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Άδεια μίας εβδομάδας απολαμβάνουν από σήμερα στο «τριφύλλι». Από την επόμενη εβδομάδα αποφάσεις για τον στόπερ. Αποχωρούν οι Μάντζιος και Δημούτσος.

Χαρούμενα Χριστούγεννα θα κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής που έφεραν τους «πράσινους» στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Στόχος πλέον για το «τριφύλλι» είναι να μην αρκεστούν στον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά να κατακτήσουν και το τρόπαιο σε ένα δεύτερο μισό της σεζόν που προμηνύεται «καυτό», δεδομένου πως υπάρχουν και οι προκλήσεις του Κυπέλλου και του Europa League.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρότι θεωρεί πως χρειάζεται πολλή δουλειά από τον ίδιο και τους παίκτες του για να αξιοποιηθεί το ρόστερ που υπάρχει και να αποδώσει η ομάδα του σύμφωνα με τις δυνατότητές του, έδωσε μία εβδομάδα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε για την επόμενη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν ήδη αναχωρήσει για διακοπές στις (ιδιαίτερες) πατρίδες τους. Ο Νίκος Νιόπλιας μετέβη στην Κρήτη, ενώ για λίγες ημέρες θα ξεκουραστεί και ο Κώστας Αντωνίου.

Από Δευτέρα η μεταγραφή

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει κάνει σαφές πως θα ήθελε την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Ο προπονητής της ομάδας θα έχει την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον πρόεδρο, Νικόλα Πατέρα, και τον Κώστα Αντωνίου για να ληφθούν αποφάσεις. Κάποιες περιπτώσεις παικτών ήδη έχουν εξεταστεί, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Πέρα από την προσπάθεια απόκτησης αμυντικού, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Βαγγέλη Μάντζιου και του Ελίνι Δημούτσου, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης πιθανότατα θα μείνει και θα αξιοποιηθεί, μιας και ο Σιμάο θα απουσιάσει για τις υποχρεώσεις του με τη Μοζαμβίκη στο Κόπα Άφρικα σχεδόν ολόκληρο τον Ιανουάριο.

* Στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανθρακικό θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Ο μέσος του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε το όριο των 4 κίτρινων καρτών.

Άρχισαν τα έργα

Τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ άρχισαν ήδη και η εταιρεία που τα έχει αναλάβει διαβεβαιώνει πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση για τον αγώνα της 6ης Ιανουαρίου κόντρα στον Εργοτέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x