Stoiximan Super League

Η γνωριμία του Σισέ με τον Ρεχάγκελ

Τον Ότο Ρεχάγκελ γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Τζιμπρίλ Σισέ, κατά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Γάλλο για την αποτελεσματικότητά του, ενώ ο 28χρονος φορ έδωσε συγχαρητήρια στον Γερμανό προπονητή για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. «Να του βγάλουμε διαβατήριο για να μπορεί να παίξει στην Εθνική και να έρθει στο Μουντιάλ», η ατάκα του Καραγκούνη, ο οποίος σύστησε τους δύο άνδρες.

Τον Ότο Ρεχάγκελ γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Τζιμπρίλ Σισέ, κατά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη. Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε μαζί με τον συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη, το «παρών» στα Πηγάδια και είδε τη νίκη (2-1) του «τριφυλλιού» επί της ακριτικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο λεωφορείο που μετέφερε τους επιβάτες από το αεροπλάνο στην αίθουσα αφίξεων, γνωρίστηκαν οι δύο άνδρες, έπειτα από την παρέμβαση του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Κατσουράνη.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Γάλλο για την αποτελεσματικότητά του και το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Εκείνη τη στιγμή ο Καραγκούνης είπε: «Να του βγάλουμε διαβατήριο για να μπορεί να παίξει στην Εθνική και να έρθει στο Μουντιάλ», ήταν η ατάκα του αρχηγού των «πρασίνων» και όλοι χαμογέλασαν.

Από την πλευρά του, ο Σισέ έδωσε συγχαρητήρια στον Ρεχάγκελ για την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ρεχάγκελ: «Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα…»

Από τα αποτελέσματα που θα έχει ο Παναθηναϊκός στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν θα κριθεί ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή, όπως δήλωσε ο Ότο Ρεχάγκελ μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη. Ο Γερμανός προπονητής μίλησε, επίσης, για τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Νίκο Νιόπλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Ενα σχόλιο για το παιχνίδι;

«Ηταν δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού. Δεν έκανε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, αλλά ήταν σημαντική νίκη».

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μια διαφορά. Πώς το βλέπετε;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ένα προβάδισμα, όμως ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια έβγαινε πάντα πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αλλά φέτος έχει ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα ο Παναθηναϊκός. Τόσο μεγάλη ευκαιρία δεν είχε στο παρελθόν και πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Δεν ήταν ξανά σε τόσο πλεονεκτική θέση».

Πού πιστεύετε ότι θα κριθεί ο τίτλος;

«Στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Παναθηναϊκό (σ.σ.: με Αρη, Λάρισα, ΠΑΟΚ). Αν περάσει νικηφόρα ή με τις λιγότερες απώλειες, εκεί πιστεύω ότι θα κριθεί το πρωτάθλημα. Οπως επίσης και στα ντέρμπι που θα γίνουν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό».

Τον Νιόπλια τον ξέρετε από τις Εθνικές ομάδες. Ποια είναι η άποψή σας;

«Οταν κερδίζει πάντα είναι όλα καλά για τον προπονητή. Τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη την κερδίζεις από τους παίκτες και όλο το περιβάλλον της ομάδας όταν φέρνεις αποτελέσματα».

Τώρα παίζει και ο Τζιόλης. Πόσο θετικό είναι για εσάς;

«Αυτό είναι θετικό, γιατί ο Τζιόλης ανήκει στο ρόστερ μας και οι διεθνείς πρέπει να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Παναθηναϊκός παίζει και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη, είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται τον κάθε παίκτη. Είναι, λοιπόν, καλό για μας που παίζει ο Τζιόλης».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x