Stoiximan Super League

Σισέ: «Στην Ελλάδα ξαναβρήκα το ένστικτο του σκόρερ»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα, σε συνέντευξή του σε γαλλικό κανάλι. «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχω ήδη πετύχει 15 γκολ σε 17 παιχνίδια. Το ελληνικό πρωτάθλημα μού επέτρεψε να βρω ξανά το ένστικτο του σκόρερ», ανέφερε ο 28χρονος φορ. «Νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα, επανήλθα στα παλιά μου στάνταρ και δεν σκέφτομαι να φύγω», πρόσθεσε.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού» φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του Canal+, του οποίου οι υπεύθυνοι έστειλαν ιδιωτικό τζετ για να τον μεταφέρει στο Παρίσι.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχω ήδη πετύχει 15 γκολ σε 17 παιχνίδια. Το ελληνικό πρωτάθλημα μού επέτρεψε να βρω ξανά το ένστικτο του σκόρερ», ανέφερε ο 28χρονος φορ. «Νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα, επανήλθα στα παλιά μου στάνταρ και δεν σκέφτομαι να φύγω», πρόσθεσε.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Σισέ:

Λοιπόν, Τζιμπρίλ, πώς πάνε τα πράγματα για εσένα στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έχω ήδη πετύχει 15 γκολ σε 17 παιχνίδια. Το ελληνικό πρωτάθλημα μού επέτρεψε να βρω ξανά το ένστικτο του σκόρερ».

Μήπως αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι μπορεί να αναζητήσεις μία ομάδα από ένα πιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;

«Δεν ξέρω και επιπλέον θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς τον Παναθηναϊκό αν έλεγα ότι θα φύγω στο τέλος της σεζόν. Προς το παρόν, νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα, επανήλθα στα παλιά μου στάνταρ και δεν σκέφτομαι να φύγω. Αλλωστε, έχω υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Είμαστε πρώτοι με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και είμαστε σε καλό δρόμο για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε έτσι την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που για εμένα είναι πολύ βασικό. Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για εμένα, όμως, μεγαλύτερη σημασία έχει το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα μου επιτρέψει να παραμείνω στο υψηλό επίπεδο».

Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι ένα επίπεδο κάτω από το γαλλικό. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η συχνά άσχημη ποιότητα των αγωνιστικών χώρων, που δεν σου επιτρέπει να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

Η Εθνική Γαλλίας είναι στο μυαλό σου; Πιστεύεις ότι μπορείς να κληθείς ξανά και να παίξεις στο Μουντιάλ;

«Δεν το σκέφτομαι και δεν αισθάνομαι κανενός είδους πίεση. Τους τελευταίους 18 μήνες δεν είχα καμία επαφή ούτε με τον προπονητή ούτε με κάποιον άλλον από την ομάδα. Είναι και λογικό, καθώς δεν ήμουν αρκετά καλός και είχα προβλήματα. Αλλά, αυτό δεν ισχύει πια. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω το τηλέφωνο του Ντομενέκ. Οπότε, θα πρέπει αυτός να με καλέσει! (σ.σ.: γελώντας και κάνοντας έμμεση αναφορά σε ένα βίντεο που είχε προβληθεί νωρίτερα για τη μεταγραφή του Πατρίκ Βιεϊρά στη Μάντσεστερ Σίτι, στο οποίο ο «Πατ» αποκάλυπτε ότι ο Ρεϊμόν Ντομενέκ τον πήρε τηλεφώνησε για να του δώσει συγχαρητήρια για αυτήν τη μετακίνηση)».

Πώς νιώθεις γενικότερα στην Ελλάδα;

«Αισθάνομαι υπέροχα στην Αθήνα. Είναι μια όμορφη πόλη με φανταστικό κλίμα. Για να πάρετε μια ιδέα έφυγα από εκεί με 18 βαθμούς Κελσίου και ήρθα εδώ που επικρατεί ένα κρύο σκέτη... καταστροφή!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x