Stoiximan Super League

Ημέρα μνήμης

Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη στη γέφυρα όπου ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα. Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα έδωσε το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση. Χωρίς τον Νίκο Αραμπατζή στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος» στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ ο Βιεϊρίνια θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη στη γέφυρα όπου ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα. Πέρασαν 12 χρόνια από τότε, αλλά η οικογένεια του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν ξέχασε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, υπήρξε συμπαίκτης και φίλος του αδικοχαμένου. Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα έδωσε το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση, ενώ ανάμεσα στους παρόντες ήταν και η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή.

Η απόφαση του Σάντος για τους τιμωρημένους

Χωρίς τον Νίκο Αραμπατζή στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Ξάνθη (για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος), αφού θα εκτίσει στο συγκεκριμένο ματς την ποινή της μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών στον αγώνα με τον Ηρακλή. Όσον αφορά τον Βιεϊρίνια, θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο από τον αγώνα με τον Πανθρακικό (για την 25η αγωνιστική).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έκανα χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής. Ο Μπρούνο Τσιρίλο μπήκε πιο δυνατά στο πρόγραμμα του «Δικεφάλου» και προπονήθηκε μόνος του, όπως και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Λούσιο Φιλομένο εξακολουθεί να κάνει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι ενδυνάμωσης. Οι Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση, λόγω του φιλικού που δίνει η Εθνική Ελπίδων με την αντίστοιχη της Νέων. Από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, το Σάββατο, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Βιτόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x