Stoiximan Super League

Μπουμπένκο: «Το πρώτο βήμα για τη σωτηρία»

Συγχαρητήρια μοίραζε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη μεγάλη νίκη-σωτηρίας 4-0 που πανηγύρισε ο Ηρακλής μέσα στην Τρίπολη, επί του Αστέρα. «Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα για τη σωτηρία», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Γηραιού.

Συγχαρητήρια μοίραζε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη μεγάλη νίκη-σωτηρίας (4-0) που πανηγύρισε ο Ηρακλής μέσα στην Τρίπολη, επί του Αστέρα. «Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα για τη σωτηρία», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Γηραιού.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την απόδοσή τους, νομίζω ότι ήταν δίκαιο. Είναι σημαντικό το ότι όσα κάναμε ολόκληρη τη βδομάδα, τα εφαρμόσαμε στο γήπεδο», είπε αρχικά ο κ. Μπουμπένκο και συνέχισε: «Κάναμε μόνο το πρώτο βήμα για τη σωτηρία. Υπάρχουν ακόμα έξι αγώνες. Δεν τελείωσε τίποτα. Πλέον, μας περιμένει ο Ολυμπιακός και θέλουμε να επαναλάβουμε μία καλή εμφάνιση. Θέλουμε να δείξουμε στους φιλάθλους μας, πόσο καλή ομάδα είμαστε».

Όσο για το ρόστερ της ομάδας του, δήλωσε: «Ήρθαν καινούριοι παίκτες, όμως δεν ήταν από την αρχή έτοιμοι να δείξουν τι αξίζουν. Σιγά σιγά, όμως, προσαρμόστηκαν. Στον αγώνα με το Λεβαδειακό πιστέψαμε ότι αν συνεχίζαμε με τον ίδιο τρόπο, θα ερχόταν η δικαίωση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή».

Για τον Αστέρα, είπε: «Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα. Θέλαμε να δείξουμε μια καλή εικόνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πιστέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σπουδαία νίκη για τη συνέχεια».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x