Stoiximan Super League

Τέλος και ο Λεονάρντο!

Δεν φτάνει η τραγική ψυχολογία στον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν και τα αγωνιστικά προβλήματα που… τελειωμό δεν έχουν για τους «ερυθρόλευκους». Τελευταίο κρούσμα ο Λεονάρντο, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι εβδομάδων.

Δεν φτάνει η τραγική ψυχολογία στον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν και τα αγωνιστικά προβλήματα που… τελειωμό δεν έχουν για τους «ερυθρόλευκους».

Τελευταίο κρούσμα ο Λεονάρντο, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι εβδομάδων.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη, μετέβη μετά το τέλος της προπόνησης στον Ιατρικό Κέντρο και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε εκεί (και από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου), διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως.

Όπως είναι λογικό, ο Λεονάρντο θα χάσει τα δύο τελευταία ματς των play off απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ και αναμένεται να επανέλθει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x