Stoiximan Super League

«Επήλθε πλήρης συμφωνία»

Επίσημο χαρακτήρα πήρε η αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και «επήλθε πλήρης συμφωνία» για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον πρώτο στον δεύτερο. Την Τρίτη (06/07) θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών. Έφτασε ο Μοντεστό!

Επίσημο χαρακτήρα πήρε η αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, στον Πειραιά και «επήλθε πλήρης συμφωνία» για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον πρώτο στον δεύτερο. Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι την Τρίτη (06/07) θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών.

Η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ανακοινώνεται ότι επήλθε πλήρης συμφωνία, το κείμενο της οποίας θα υπογραφεί την Τρίτη 06/07/2010 και θα επακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών
».

Έφτασε ο Μοντεστό!

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 18.30 το απόγευμα της Τετάρτης (30/6) ο Φρανσουά Μοντεστό, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Γάλλος συνοδευόταν από τον παλιό άσο του ΟΦΗ, Πιέρ Ισά.

Σήμερα συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συμφώνησε σε όλα. Αύριο -Πέμπτη- αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για τις υπογραφές.

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο δύο ετών, με τις αποδοχές του 32χρονου παίκτη να φτάνουν τις 500.000 ευρώ.
Πάει ο Βούκτσεβιτς...

Ο ίδιος δήλωνε πως θέλει τίτλους ως παίκτης του Ολυμπιακού, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωνε επίσημα την παραχώρησή του στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικό, Τελικά, όμως, όλοι έπεσαν… έξω.

Ο Σίμον Βούκτσεβιτς πολύ δύσκολα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, καθώς, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή προέκυψε διαφορά με τους Πειραιώτες και η μεταγραφή του -τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- χαλάει.

Η απόκτησή του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού έμοιαζε «κλεισμένη». Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το δανεισμό του, με την επιλογή αγοράς του για 3,7 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης έδωσε τη συγκατάθεσή του και ήρθε στην Αθήνα τη Δευτέρα το μεσημέρι. Το πρωί της Τρίτης πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και αργότερα πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Στις τελικές διαπραγματεύσεις, όμως, υπήρξε διαφωνία, με αποτέλεσμα η απόκτησή του να «ναυαγήσει».

Στην Πορτογαλία, πάντως, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ανακοινώσει τον δανεισμό του. «O Σίμον Βούκτσεβιτς ανακοινώνεται επίσημα πως παραχωρείται δανεικός στον Ολυμπιακό για μία σεζόν, με την ελληνική ομάδα να έχει δικαίωμα αγοράς στο τέλος της», ανέφερε.

Άγνοια Πόουλσεν για Ολυμπιακό

Πλήρη άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του δήλωσαν ο Κρίστιαν Πόουλσεν και ο μάνατζέρ του. Ο Δανός μεσοαμυντικός φέρεται να εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους», αλλά ο ίδιος ο διεθνής άσος της Γιουβέντους, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, δεν έδειξε καμία διάθεση να φύγει από το Τορίνο.

«Είμαι ευχαριστημένος εδώ που βρίσκομαι. Είχα μια κανονική σεζόν με τη Γιουβέντους και το μέλλον μου είναι σε αυτή. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με το νέο μου προπονητή (Λουίτζι Ντελ Νέρι), απλώς έμαθα πότε θα ενσωματωθώ στην προετοιμασία μετά τις διακοπές μου. Χρειαζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα στη Γιουβέντους και δεν είχα ακούσει ξανά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού πριν μου το πείτε εσείς. Καλύτερα να μιλήσετε στον μάνατζέρ μου», τόνισε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο ατζέντης του, Γιόρν Μπόνεσεν, είπε με τη σειρά του: «Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Κρίστιαν έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Γιουβέντους και θα επιστρέψει στην Ιταλία όταν τελειώσει η άδειά του».

Προπονήθηκε ο Μπάμποβιτς

Στο Μόναχο βρίσκεται ο Στέφαν Μπάμποβιτς για να δοκιμαστεί από τον Έβαλντ Λίνεν. Την Τρίτη έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με τα «ερυθρόλευκα» σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα τεστάρει τον Μπάμποβιτς και τις ικανότητές του για τις επόμενες ημέρες. Εάν μείνει ικανοποιημένος, τότε θα ανάψει το «πράσινο φως» για να κλείσει ο παίκτης.

* Στη Γερμανία και στο χώρο που προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός βρέθηκε σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος θα πιάσει δουλειά ως τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης.

* Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα. «Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Παρί. Λατρεύω το Παρίσι, έχω και σπίτι εκεί», δήλωσε ο Κογκολέζος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x