Stoiximan Super League

Πάει Λονδίνο να… τον φέρει!

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η, θετική για την ΑΕΚ, ανατροπή του θέματος Ντιόπ. Η «υποχώρηση» της Πόρτσμουθ -που όπως αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 φέρνει τον Σενεγαλέζο πολύ κοντά στην «Ένωση»- επιβεβαιώνεται και από τον διευθυντή των «πομπέις», Άντριου Ανδρονίκου, ο οποίος αποκάλυψε ότι το Σάββατο θα έχει συνάντηση στο Λονδίνο με τον Σταύρο Αδαμίδη, ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η, θετική για την ΑΕΚ, ανατροπή του θέματος Ντιόπ.

Η «υποχώρηση» της Πόρτσμουθ -που όπως αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 φέρνει τον Σενεγαλέζο πολύ κοντά στην «Ένωση»- επιβεβαιώνεται και από τον διευθυντή των «πομπέις», Άντριου Ανδρονίκου, ο οποίος αποκάλυψε ότι το Σάββατο θα έχει συνάντηση στο Λονδίνο με τον Σταύρο Αδαμίδη, ώστε να υπάρξει συμφωνία.

«Είναι αλήθεια πως άλλαξαν τα δεδομένα στην υπόθεση», παραδέχθηκε ο κ. Ανδρονίκου, σε δηλώσεις του στο «the player.gr», για να επιβεβαιώσει έπειτα την καλή διάθεση που δείχνει πλέον η Πόρτσμουθ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Πλέον η ΑΕΚ μιλάει λογικά και είναι διατεθειμένη να συζητήσει, προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία. Είναι αλήθεια πως στην συνάντηση που είχαμε με τους εκπροσώπους του Ντιόπ, μας μετέφεραν πως θέλουν να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε ο παίκτης να παίξει στην ΑΕΚ», ανέφερε και κατέληξε:

«Αύριο θα υπάρξει ένα ραντεβού στο Λονδίνο, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Ανάλογα πως θα εξελιχθεί, θα καθοριστεί και η άφιξη του παίκτη στην Αθήνα. Πάντως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει».

Πλέον, αν το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των δύο πλευρών διατηρηθεί και στη συνάντησή τους στην αγγλική πρωτεύουσα, θεωρείται βέβαιο ότι θα τα βρουν -με την «Ένωση» να δίνει ενδεχομένως ένα ποσό μέχρι 200.000 ευρώ και να ενεργοποιεί στη συνέχεια τη συμφωνία με τον Ντιόπ για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 900.000.

Πρόταση για Αραούχο

Στην Αργεντινή θα επιστρέψει ο Κάρλος Αραούχο, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, υπάρχει ομάδα από την πατρίδα του (πιθανότατα η Ιντεπεντιέντε) που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 600.000 ευρώ για να αποκτήσει τον αμυντικό της ΑΕΚ, με τον οποίο η «Ένωση» ήρθε σε ρήξη τις τελευταίες ημέρες.

Σε περίπτωση που το φημολογούμενο ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του 28χρονου δεξιού μπακ από τους «κιτρινόμαυρους».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x