Stoiximan Super League

Έρχεται ο Ντιόπ!

Σε happy end για την ΑΕΚ φαίνεται πως οδηγείται το «σίριαλ» Ντιόπ! Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η τραγική οικονομική κατάσταση της Πόρτσμουθ δεν της επιτρέπει να προβάλλει ακόμα μεγάλες απαιτήσεις για τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος ή να πωληθεί με ένα ποσό γύρω στις 200-300.000 ευρώ! Αυτή η εξέλιξη, δε, έχει «φουντώσει» τη φημολογία ότι ο Σενεγαλέζος αναμένεται σήμερα το βράδυ (ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο) στην Ελλάδα! Πρόταση για Αραούχο!

Σε happy end για την ΑΕΚ φαίνεται πως οδηγείται το «σίριαλ» Ντιόπ!

Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η τραγική οικονομική κατάσταση της Πόρτσμουθ δεν της επιτρέπει να προβάλλει ακόμα μεγάλες απαιτήσεις για τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος ή να πωληθεί με ένα ποσό γύρω στις 200-300.000 ευρώ!

Αυτή η εξέλιξη, δε, έχει «φουντώσει» τη φημολογία ότι ο Σενεγαλέζος αναμένεται σήμερα το βράδυ (ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο) στην Ελλάδα!


Βρέθηκε ομάδα για Αραούχο!

Στην Αργεντινή θα επιστρέψει ο Κάρλος Αραούχο σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Φαίνεται πως υπάρχει ομάδα από την πατρίδα του (πιθανότατα η Ιντεπεντιέντε) που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 600.000 ευρώ για να αποκτήσει τον αμυντικό της ΑΕΚ, με τον οποίο η «Ένωση» ήρθε σε ρήξη τις τελευταίες ημέρες.

Σε περίπτωση που το φημολογούμενο ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του 28χρονου δεξιού μπακ από τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x