Stoiximan Super League

«Χαρούμενος ο Ζιλμπέρτο στον ΠΑΟ»

Χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στο www.sport-fm.gr. Ο Ντένις Ρικάρντο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον πελάτη του, όμως θεωρεί δύσκολη τη μετακίνησή του στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στο www.sport-fm.gr. Ο Ντένις Ρικάρντο, ατζέντης του μέσου του τριφυλλιού, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον πελάτη του, όμως θεωρεί δύσκολη τη μετακίνησή του στη βραζιλιάνικη ομάδα.

«Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά τίποτα παραπάνω. Ο Ζιλμπέρτο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και την ομάδα του. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή», δήλωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από την πλευρά των «πρασίνων» αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας του Ρίο για τον Ζιλμπέρτο. Ο μάνατζερ του 33χρονου χαφ, όμως, διευκρίνισε ότι αυτή την εξέλιξη τη γνωρίζουν μόνο οι ιθύνοντες των δύο συλλόγων.

Ο βοηθός Τύπου του μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Πάουλο Βιλιάνα, μίλησε επίσης στο www.sport-fm.gr σχετικά με την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Ζιλμπέρτο Σίλβα προς τους Βραζιλιάνους συναδέλφους, το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε κανονίσει από καιρό να δώσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη, δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Είχε προγραμματιστεί να κάνει δηλώσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η κατάστασή του δεν του το επέτρεπε. Ήταν εκνευρισμένος και στεναχωρημένος μετά την ήττα της Βραζιλίας. Ήθελε χρόνο για να ξεκουραστεί, να περάσει χρόνο με την οικογένειά του και να αδειάσει το κεφάλι του από τις σκέψεις. Πιθανό να ερωτηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος της συνέντευξης».

Επικοινωνήσαμε με συναδέλφους της βραζιλιάνικης "Lance" για νεότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα. Το απόγευμα της Τετάρτης (28/7), ρεπόρτερ της Φλαμένγκο συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζίκο. Από την πλευρά του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού διαμηνύεται ότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση προς την ελληνική ομάδα. Ο Ζίκο ανέφερε ότι την Τετάρτη (28/7) θα έχει συνάντηση με τον Κλέμπερσον για να μάθει αν ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο «τριφύλλι». Αν ο μέσος της Φλαμένγκο απαντήσει καταφατικά, τότε θα αρχίσει τις επαφές με τους ιθύνοντες των «πρασίνων» για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή. Αυτό που προκύπτει είναι ότι είναι δύσκολη η περίπτωση να πραγματοποιηθεί, αλλά ο Ζίκο θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε περίπτωση που ο Κλέμπερσον δεχτεί να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Eπιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x