Stoiximan Super League

Ντύνεται στα κίτρινα ο Φατί!

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Ρικάρντο Φατί να γίνει παίκτης του Άρη. Ο υποψήφιος στόχος της Λάρισας βρέθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη () των Θεσσαλονικέων επί της Αούστρια Βιέννης. Σήμερα θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «κίτρινους» με τον Γάλλο αμυντικό χαφ.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Ρικάρντο Φατί να γίνει παίκτης του Άρη. Ο υποψήφιος στόχος της Λάρισας βρέθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη (1-0) των Θεσσαλονικέων επί της Αούστρια Βιέννης. Σήμερα θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «κίτρινους» με τον Γάλλο αμυντικό χαφ.

Ο 24χρονος παίκτης εκτιμάται πως θα κλείσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Αρη, ο οποίος είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ φέρεται να αναζητούσε έναν ανασταλτικό χαφ που θα επιφέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός τεχνικός είχε αναφέρει στη διοίκηση ότι χρειάζεται να γίνει κίνηση για ανασταλτικό χαφ, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους Πρίττα, Ναφτί, Τόχα και Μενδρινό. Έτσι, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ένας από τους υπόλοιπους που παίζουν στην ίδια θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) με τη φανέλα της Ρόμα.

Πίστη για την πρόκριση

Αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να περάσουν στους ομίλους του Europa League εμφανίζονται στον Άρη. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν και πήραν μια σπουδαία νίκη επί της Αούστρια Βιέννης, ενώ παρουσιάστηκαν προσγειωμένοι ενόψει του επαναληπτικού στην Αυστρία την επόμενη Πέμπτη.

«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που ελπίζω να μας βοηθήσει να προκριθούμε στους ομίλους. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και για τον δεύτερο αγώνα. Δεν μπορούμε από τώρα να δώσουμε ποσοστά πρόκρισης», δήλωσε ο Χαβίτο.

Από την πλευρά του, ο Ντάρσι Νέτο τόνισε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ευρωπαϊκά ματς. Είχαμε απέναντί μας καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, κάναμε ευκαιρίες και κερδίσαμε στο τέλος. Εστω και στις καθυστερήσεις, το συγκεκριμένο γκολ έχει μεγάλη αξία. Πλέον θα ξεκουραστούμε για λίγο και θα επιστρέψουμε στη δουλειά, για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα κερδίσουμε».

Ο Κώστας Μενδρινός ανέφερε: «Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά και ταυτόχρονα τίποτα. Είναι αναγκαίο να προσπαθήσουμε πολύ και στο δεύτερο ματς, προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση. Αν δεν παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όλα τα παιχνίδια είναι… παγίδα. Πάντως, αν σκοράρουμε στην Αυστρία, θα είναι ό,τι καλύτερο για μας».

* Με ένα σπασμένο δόντι (μετά την αγκωνιά με του Χλίνκα) αποχώρησε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ από το παιχνίδι με την Αούστρια. Όσον αφορά τον Τόχα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, όμως το ιατρικό επιτελείο του Άρη εκτιμά πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x