Stoiximan Super League

Πατέρας: «Μου έκαναν πόλεμο»

Σαφείς αιχμές για δύο αθλητικές εφημερίδες και το νέο διοικητικό καθεστώς του Παναθηναϊκού άφησε ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων», προέβη σε δηλώσεις πριν την φιλική αναμέτρηση με τη Τζένοα, τονίζοντας ότι «Πράσινη» και «Derby» του άσκησαν επικοινωνιακό πόλεμο, εν αντιθέσει με το πώς αντιμετωπίζουν το νέο διοικητικό καθεστώς του συλλόγου, το οποίο το στηρίζουν.

Σαφείς αιχμές για δύο αθλητικές εφημερίδες και το νέο διοικητικό καθεστώς του Παναθηναϊκού άφησε ο Νικόλας Πατέρας.

Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων», προέβη σε δηλώσεις πριν την φιλική αναμέτρηση με τη Τζένοα, τονίζοντας ότι «Πράσινη» και «Derby» του άσκησαν επικοινωνιακό πόλεμο, εν αντιθέσει με το πώς αντιμετωπίζουν το νέο διοικητικό καθεστώς του συλλόγου, το οποίο το στηρίζουν.

«Ο Παναθηναϊκός σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει εξαιρετικό ρόστερ, καλό προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι σε αγωνιστικό επίπεδο θα πάνε όλα πολύ καλά. Τώρα σε διοικητικό επίπεδο από την στιγμή που ο νέος πρόεδρος έχει την στήριξη του ‘Derby’ δηλαδή του Γκόντζου (σ.σ. διευθυντής της "Derby") και της ‘Πράσινης’ όλα κι εκεί θα… πάνε πολύ καλά.

Μιλάω για δύο εφημερίδες που εμένα με πολεμήσανε, ενώ τον νέο πρόεδρο τον στηρίζουν. Είναι καλό που στηρίζεται ο νέος πρόεδρος γιατί όλοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού
», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι θα υπάρξει διοικητική ηρεμία στο σύλλογο, απάντησε: «Θα υπάρχει. Γιατί να μην υπάρχει;».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x