Stoiximan Super League

Τον θέλει, αλλά δεν το... φωνάζει

Τους τόνους προσπαθούν να ρίξουν στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί κρούση για τον Αργεντινό επιθετικό, ενώ οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι δεν ασχολούνται με τον παίκτη. Την ίδια ώρα, ο Κάρλος Φρέιτας φέρεται να έχει δύο ακόμα λύσει για τη γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού». «Ψάχνουμε έναν φθηνό Λισάντρο Λόπες», είπε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων.

Τους τόνους προσπαθούν να ρίξουν στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί κρούση για τον Αργεντινό επιθετικό, ενώ οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι δεν ασχολούνται με τον παίκτη. Όπως γράφει η «SportDay», έχουν υπάρξει κάποιες επαφές και στο «τριφύλλι» επιχειρούν να μη δώσουν έκταση στην υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να δώσει τον Βαγγέλη Μάντζιο (ίσως και τον Σίλβα Κλέιτον) στους «κιτρινόμαυρους» για να πάρει τον 27χρονο φορ. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι απαιτήσεις της «Ένωσης» για την πώληση του «Ζορό» και τι προτίθεται να κάνει σε αυτή την περίπτωση το «τριφύλλι». Όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Παράλληλα, οι «πράσινοι» ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις παικτών.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Κάρλος Φρέιτας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση ενός Βραζιλιάνου φορ, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας προτιμάει έναν ποδοσφαιριστή που να έχει ευρωπαϊκή νοοτροπία. Ο Μακεδόνας τεχνικός θεωρεί ότι ένας Λατινοαμερικάνος δύσκολα θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα και θα είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» ισχυρίζονται πως υπάρχει μία ακόμα περίπτωση, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φρέιτας, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων, σε πηγαδάκι που ακολούθησε είπε: «Για να καταλάβετε τι ακριβώς ψάχνουμε, θα σας πω το παράδειγμα ενός παίκτη που φυσικά δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Δείτε τον Λισάντρο Λόπες της Λιόν. Ενας επιθετικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και μέσα και έξω από την περιοχή, αλλά και στα δύο άκρα».

Για το ενημερωτικό δελτίο και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα συζητήσουν κυρίως στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο οι παράγοντες του Παναθηναϊκού. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 2-3 εβδομάδες.

Ύστερα από τα χθεσινά αποτελέσματα των πλέι οφ του Champions League, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση του τρίτου γκρουπ δυναμικότητας και ελπίζει σήμερα η Οσέρ να αποκλείσει τη Ζενίτ (οι Ρώσοι νίκησαν 1-0 στην Αγία Πετρούπολη) και να ανέβει γκρουπ, αποφεύγοντας παράλληλα στην κλήρωση ορισμένα μεγαθήρια.

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται ο Νίκος Νιόπλιας να φανερώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα του αγώνα με την Ξάνθη την Παρασκευή στη Λεωφόρο. Όλα δείχνουν ότι ο 45χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τους Τζόρβα, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνη (ή Καραγκούνη), Γκοβού, Λέτο και Πετρόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x