Stoiximan Super League

Φουλάρει για επιθετικό!

Δύο περιπτώσεις επιθετικών έχει ξεχωρίσει ο Κάρλος Φρέιτας, εφόσον μέχρι αύριο ο Βαγγέλης Μάντζιος έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φέρεται να «τσεκάρει» τον Φράνκο Ντι Σάντο της Τσέλσι και τον Νταβίντ Σουάζο της Ίντερ. Χωρίς έντεκα παίκτες θα πραγματοποιούνται από σήμερα οι προπονήσεις του «τριφυλλιού».

Δύο περιπτώσεις επιθετικών έχει ξεχωρίσει ο Κάρλος Φρέιτας, εφόσον μέχρι αύριο ο Βαγγέλης Μάντζιος έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού φέρεται να «τσεκάρει» τον Φράνκο Ντι Σάντο της Τσέλσι και τον Νταβίντ Σουάζο της Ίντερ. Από σήμερα ο Πορτογάλος θα εντείνει τις προσπάθειές του για να λυθεί η συνεργασία με τον Μάντζιο και αν τα καταφέρει, θα κινηθεί αμέσως για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του επιθετικού.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος επιθετικός επιθυμεί να φύγει από το «τριφύλλι», όμως δεν έχει κάποια πρόταση από ομάδα που θα τον ενδιέφερε να πάει. Το επόμενο διήμερο θεωρείται κρίσιμο για την υπόθεση του Έλληνα φορ. Όσον αφορά τον Ντι Σάντο και τον Σουάζο, οι «πράσινοι» φέρονται να ενδιαφέρονται να τους αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός ανήκει στην Τσέλσι και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπλάκμπερν, στην οποία είχε 29 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Από την πλευρά του, ο επιθετικός από την Ονδούρα έπαιξε σε 26 ματς και σκόραρε 4 φορές με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του έντεκα παίκτες, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Τζόρβας, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Νίνης, Καραγκούνης και Πετρόπουλος (για τους αγώνες της Ελλάδας με Γεωργία και Κροατία), Ιωαννίδης, Δημούτσος (για τον αγώνα της Ελπίδων με τα Σκόπια) και Σιμάο (για το ματς της Μοζαμβίκης με τη Λιβύη).

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Νιόπλια. Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο τον Μακεδόνα τεχνικό είναι η ετοιμότητα του Τζιμπρίλ Σισέ και του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Γάλλος αναμένεται να εντείνει το ατομικό του πρόγραμμα, έχοντας ως στόχος να επιστρέψει το συντομότερο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και πιθανότητα θα μπει σε κανονικά ρυθμό προπονήσεων.

Εντός της ημέρας ο Σίλβα Κλέιτον αναμένεται να υπογράψει στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Οι «πράσινοι» υπολογίζεται ότι θα πάρουν περίπου 200.000 ευρώ για τον δανεισμό του 27χρονου παίκτη για ένα χρόνο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Κλέιτον θα ανέρθουν στις 500.000.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x