Stoiximan Super League

Τα λένε Μαρινάκης με Κόκκαλη

Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν -αυτή την ώρα- ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Οι δύο άνδρες θα κάνουν έναν «μίνι απολογισμό» των μέχρι σήμερα πεπραγμένων. Την προσοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε «έκλεψε» ο Λεάντρο. Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου θα δώσει σήμερα ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Οι δύο άνδρες θα κάνουν έναν «μίνι απολογισμό» των μέχρι σήμερα πεπραγμένων.

Ο νέος μεγαλομέτοχος και ο γνωστός επιχειρηματίας θα συζητήσουν για αρκετά σημαντικά θέματα, όπως το Καραϊσκάκη και τη στάση που θα τηρήσει ο σύλλογος απέναντι στην ΕΠΟ για την υπόθεση της διαιτησίας.

Άλλωστε, ο κ. Κόκκαλης ήταν 17 χρόνια στον προεδρικό θώκο των «ερυθρόλευκων» και γνωρίζει πως μπορούν να αντιμετωπιστούν τέτοια είδους ζητήματα. Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης θα ακούσει με πολύ μεγάλη προσοχή όσα έχει να του πει ο πρώην ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Τις τελευταίες ημέρες στην ΠΑΕ γίνονται συζητήσεις για τους ρόλους που θα υπάρξουν, καθώς το καλοκαίρι έπεσε όλο το βάρος στις μεταγραφές και τώρα είναι μία περίοδος που μπορεί ο νέος μεγαλομέτοχος και οι συνεργάτες του να ασχοληθούν περισσότερο με την Εταιρεία.

Του άρεσε ο Λεάντρο!

Την προσοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε «έκλεψε» ο Λεάντρο, στο προχθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1994 και είναι ο «κολλητός» του Βάντερσον, αφού ήρθαν μαζί στην Ελλάδα. Η περιπέτεια του νεαρού παίκτη ξεκίνησε από τη Μύκονο, όπου γινόταν ένα καμπ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην αρχή ξεκίνησε ως αμυντικός χαφ, αλλά στις ακαδημίες των Πειραιωτών γύρισε στη θέση του στόπερ. Τη φετινή σεζόν ο 16χρονος αμυντικός αναμένεται να πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Αλέκο Αλεξανδρή. Ο Λεάντρο είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και δεν διστάζει να παίζει πιο δυνατά με αντίπαλους μεγαλύτερης ηλικίας, βάζοντας αρκετές φορές τα πόδια του στη… φωτιά.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε διέκρινε σημάδια κόπωσης σε αρκετούς παίκτες και αποφάσισε να τους χαρίσει την απογευματινή. Ο Ισπανός αναμένεται δώσει ρεπό στους «ερυθρόλευκους» μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση. Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα είναι κενό για τους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, είτε να ξεκουραστούν. Από την πλευρά του, ο 46χρονος τεχνικός θα μεταβεί στην πατρίδα του για να δει την οικογένειά του.

Σε ετοιμότητα έχουν στον Ολυμπιακό τον Ούρκο Πάρντο για να μη μπει ξαφνικά σε επίσημο ματς. Στο προχθεσινό φιλικό ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε με την ομάδα Νέων τον Βελγοϊσπανό τερματοφύλακα για να αντιμετωπίσει περισσότερη πίεση. Πάντως, κάποιοι εκτιμούν ότι ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον 27χρονο τερματοφύλακα κόντρα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Μοϊσές Ουρτάδο επέστρεψε στη Βαρκελώνη για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Εσπανιόλ, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου. Αυτό θα συμβεί σήμερα (στις 16:00 το μεσημέρι), όταν ο 29χρονος μέσος θα πει «αντίπαλο» στους φίλους της καταλανικής ομάδας. «Μια ζωή στην Εσπανιόλ. Το αντίο του Μοϊσές», ήταν ο τίτλος του χθεσινού κομματιού στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x