Stoiximan Super League

«…ήρθαν και τσουβαλάτα» στην ΑΕΚ!

Τα είχε… χύμα η ΑΕΚ -μετά τη νέα κακή εμφάνιση και την ήττα (1-0) στο φιλικό από τον Θρασύβουλο- «της ήρθαν και τσουβαλάτα». Ο προβληματισμός για το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι το μόνο που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα είδε τρεις παίκτες του να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Τα είχε… χύμα η ΑΕΚ -μετά τη νέα κακή εμφάνιση και την ήττα (1-0) στο φιλικό από τον Θρασύβουλο- «της ήρθαν και τσουβαλάτα».

Ο προβληματισμός για το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι το μόνο που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα είδε τρεις παίκτες του να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Κι αν το πρόβλημα του Πατσατζόγλου (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) δε συνιστά λόγο ιδιαίτερης ανησυχίας, εκείνα των Μάκου και Νταντόμο έρχονται να προστεθούν σε εκείνο του Μανωλά και να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τους «πονοκεφάλους» του τεχνικού της ΑΕΚ.

Ο Μάκος αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 85’ (έχοντας υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική), ενώ οι άλλοι δύο έχουν υποστεί θλάσεις (ο Μανωλάς α’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό από την προπόνηση της εθνικής Ελπίδων και ο Νταντόμο στα πλευρά από το σημερινό ματς).

Η κατάσταση του Ουρουγουανού μπακ, που αγωνίστηκε -όχι με επιτυχία, είναι η αλήθεια- για δεύτερη μόλις φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ, θα επανεκτιμηθεί.

Ωστόσο, τα ανησυχητικά μηνύματα έρχονται από την πλευρά του Μανωλά, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Πανσερραϊκό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Χάιντουκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x