Stoiximan Super League

Γκερέιρο: «Θέλημα Θεού να μείνω στην ΑΕΚ»!

«Φορτσάτος» και γεμάτος αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να ξανακερδίσει θέση στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Βραζιλιάνος μέσος -που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό στο φιλικό με τον Θρασύβουλο (1-0)- χαρακτήρισε «θέλημα Θεού» το ότι έμεινε στην ομάδα και δεσμεύτηκε ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι απόλυτα έτοιμος να τη βοηθήσει.

«Φορτσάτος» και γεμάτος αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να ξανακερδίσει θέση στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος -που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό στο φιλικό με τον Θρασύβουλο (1-0)- χαρακτήρισε «θέλημα Θεού» το ότι έμεινε στην ομάδα και δεσμεύτηκε ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι απόλυτα έτοιμος να τη βοηθήσει.

«Σε φυσική κατάσταση είμαι πολύ καλά, διότι όλο το καλοκαίρι έκανα προπονήσεις. Μου λείπει η προπόνηση με μπάλα. Θεωρώ ότι σε 1-2 βδομάδες θα είμαι απολύτως έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα, αν μου το ζητήσει ο προπονητής», τόνισε ο Γκερέιρο, που θέλησε να αφήσει οριστικά πίσω του το θέμα του παραγκωνισμού του:

«Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά. Νομίζω, όμως, ότι ήταν θέλημα Θεού να μείνω στην ΑΕΚ, επομένως θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x