Stoiximan Super League

Ζιλμπέρτο: «Απαγορεύονται πλέον τα λάθη»!

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0), παρουσιάστηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πεπεισμένος, παρόλα αυτά, πως η ομάδα του μπορεί να αντιστρέψει τα πράγματα -αρχής γενομένης από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0), παρουσιάστηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πεπεισμένος, παρόλα αυτά, πως η ομάδα του μπορεί να αντιστρέψει τα πράγματα -αρχής γενομένης από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Δεχθήκαμε γκολ πολύ νωρίς κάτι που δεν περιμέναμε. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση του αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε ο Ζιλμπέρτο και εξήγησε:

«Κάναμε πολλά λάθη που μας στοίχισαν. Αποσυντονιστήκαμε από το τέρμα του Τζεμπούρ και μετά οι γραμμές μας δεν ήταν κοντά. Συν τις άλλοις, χάσαμε πολλές εύκολες πάσες και πουλήσαμε συχνά τη μπάλα στους αντιπάλους. Τώρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Έχουμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα και τα λάθη απαγορεύονται.

Αν νικήσουμε, πάμε πάλι στο -1, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Έτσι όπως πήρε σήμερα ο αγώνας με την ΑΕΚ, το ματς με τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το τρίποντο. Αυτό το παιχνίδι είναι παραπάνω από ένα ματς, παραμένει γεμάτο πάθος και σημαίνει πολλά για τους οπαδούς»
.

Σε ερώτηση που του έγινε, δε -για μια φάση στο πρώτο μέρος που έχασε τη μπάλα και παρακολούθησε έπειτα τον αντίπαλο να την αποσπάει, χωρίς να τον παρεμποδίζει- ο Ζιλμπέρτο δεν έκρυψε την ενόχλησή του:

«Πόσες κούρσες έκανα σε όλο τον αγώνα, μου λέτε; Είστε λάθος στην ερώτηση που μου κάνετε. Πολλές φορές τρέχω πάνω-κάτω, ενίοτε πρέπει να βγω και στην επίθεση κι όταν χάσω τη μπάλα, οφείλω να τρέξω αμέσως πίσω για να την πάρω εκ νέου. Κάποιες φορές σταματάω να τρέχω, είναι λογικό αυτό, αφού δεν είμαι πια όσο νέος ήμουν.

Υπήρχε διαφορά στην απόδοσή μας με τη Ρούμπιν Καζάν με το αποψινό ματς. Είχαμε βγάλει το πλάνο μας για την ΑΕΚ, αλλά δεν δούλεψε τίποτα. Πρέπει ν' αντεπεξέλθουμε στις καταστάσεις που υπάρχουν, έχουμε δύσκολους αντιπάλους με καλούς παίκτες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τον Παναθηναϊκό»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x