Stoiximan Super League

Δίνει Ζόμπσον για Μάτος η Μποταφόγκο

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Μποταφόγκο ο Μαρσέλο Μάτος έχουν «αναγκάσει» τον Ζοέλ Σαντάνα να ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την παραμονή του παίκτη και μετά τη λήξη του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η “globo.com”. Για να δελεάσει τους «πράσινους» ο Βραζιλιάνος προπονητής είναι διατεθειμένος να προσφέρει ως αντάλλαγμα στους νταμπλούχους Ελλάδας τον επιθετικό της Ζόμπσον.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Μποταφόγκο ο Μαρσέλο Μάτος έχουν «αναγκάσει» τον Ζοέλ Σαντάνα να ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την παραμονή του παίκτη και μετά τη λήξη του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η “globo.com”.

Για να δελεάσει τους «πράσινους» ο Βραζιλιάνος προπονητής είναι διατεθειμένος να προσφέρει ως αντάλλαγμα στους νταμπλούχους Ελλάδας τον επιθετικό της Ζόμπσον.

Ο 22χρονος φορ δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, ο οποίος τον έθεσε εκτός ομάδας από την Παρασκευή, όταν και καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση, ενώ του επέβαλε και πρόστιμο που ισούται με το 40% του μισθού του.

Ο Ζόμπσον Λεάντρο Περέιρα ντε Ολιβέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει 18 συμμετοχές με την Μποταφόγκο φέτος, σκοράροντας έξι φορές.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x