Stoiximan Super League

Η αλήθεια για Τζόρβα

Από αγαπημένος της εξέδρας, ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει μετατραπεί φέτος σε εξιλαστήριο θύμα για όλα τα δεινά της ομάδας. Η μουρμούρα που ξεκίνησε στο ματς με την Καβάλα, έγινε δυσαρέσκεια στον αγώνα με την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ και οργή απέναντι στον Ηρακλή, για να έρθουν οι ακραίες αντιδράσεις σε βάρος του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το www.sport-fm.gr σάς παρουσιάζει την αλήθεια για το πώς βιώνει ο διεθνής γκολκίπερ αυτή τη δύσκολη περίοδο στον Παναθηναϊκό.

Από αγαπημένος της εξέδρας, ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει μετατραπεί φέτος σε εξιλαστήριο θύμα για όλα τα δεινά της ομάδας. Η μουρμούρα που ξεκίνησε στο ματς με την Καβάλα, έγινε δυσαρέσκεια στον αγώνα με την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ και οργή απέναντι στον Ηρακλή, για να έρθουν οι ακραίες αντιδράσεις σε βάρος του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το www.sport-fm.gr σάς παρουσιάζει την αλήθεια για το πώς βιώνει αυτή τη δύσκολη περίοδο στον Παναθηναϊκό.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας στο τέλος της περασμένης σεζόν, μετά τον Σισέ, ενδεχομένως να ήταν ο επόμενος πιο αγαπητός παίκτης των οπαδών του Παναθηναϊκού. «Δηλωμένος» οπαδός της ομάδας από μικρός, έβγαζε ένα πάθος στο γήπεδο και στις δηλώσεις του, πράγμα που σε συνδυασμό με τις καλές του εμφανίσεις, «έκατσε» καλά στη συνείδηση των φίλων της ομάδας. Συν τοις άλλοις, αντικατέστησε τον Γκαλίνοβιτς με τον οποίο ο κόσμος δεν είχε καλή …επαφή.

Φέτος, το πράγμα άλλαξε από νωρίς. Για τον διεθνή τερματοφύλακα η μουρμούρα άρχισε από την τρίτη κιόλας αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα στις 18 Σεπτεμβρίου. Ακολούθησαν τα λάθη του στον αγώνα με την Κοπεγχάγη για το Champions League (29 Σεπτεμβρίου) και αυτή η κατάσταση συντηρήθηκε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, οπού το γυαλί ράγισε οριστικά. Ήταν σε μια φάση στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ηρακλή, όταν μετά από ένα γύρισμα του Μπουμσόνγκ προς τον διεθνή τερματοφύλακα ακούστηκε ένα μακρόσυρτο «ου» από την κερκίδα για το λάθος του σε τέρμα που δέχτηκε. Κάτι, που θύμισε εποχές... Γκαλίνοβιτς.

Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της σεζόν ο «Άλεξ» έχει υποπέσει σε κάποια λάθη και δεν κάνει καλή σεζόν. Όμως φαίνεται πως ο διεθνής γκολκίπερ έχει αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα για τα φετινά δεινά της ομάδας.

Σίγουρα ο διεθνής πορτιέρο είναι στεναχωρημένος με αυτό. Ειδικότερα μετά το ματς της Τρίπολης, μια και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης άκουγε πολύ άσχημα πράγματα από τους φίλους της ομάδας που κάθονταν στην εξέδρα πίσω από την εστία του. Τα δημοσιεύματα, ωστόσο, που ήθελαν τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να ξεσπάει σε κλάματα μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τρίπολη, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Απλά, είναι λογικό οι αντιδράσεις του «δικού» του κόσμου να τον έχουν πληγώσει και ενοχλήσει.

Και αλήθεια είναι πως οι τόσο έντονες αντιδράσεις του κόσμου, έχουν προβληματίσει και τους ιθύνοντες της ομάδας. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί ήδη αρκετά φέτος για επεισόδια που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του και υπάρχει φόβος νέας «καμπάνας» για τα επεισόδια της Τρίπολης. Σίγουρα ο κόσμος έχει τα δίκια του με την κακή παρουσία των πρωταθλητών, ωστόσο... άλλο η μουρμούρα και κάποιο γιουχάρισμα και άλλο να παίρνεις «καροτσάκι» την αποστολή της ομάδας από την Τρίπολη μέχρι την Κόρινθο και να «μουντζώνεις» το πούλμαν…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x