Stoiximan Super League

Επιστροφή με συζητήσεις και 4-3-3

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, που προσφερόταν για ξεκούραση αλλά και περισυλλογή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο περιθώριο του προγράμματος είχε συζήτηση με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, που ήταν παρόντες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, που προσφερόταν για ξεκούραση αλλά και περισυλλογή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου άρχισε χωρίς προβλήματα και οι «πράσινοι» αγωνιούν μόνο για το αν θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους μετά την τιμωρία που τους επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο περιθώριο της προπόνησης είχε συζήτηση με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, που ήταν παρόντες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται στο προσεχές παιχνίδι να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3, χρησιμοποιώντας μόνο έναν μεσοαμυντικό για να κάνει την ομάδα του περισσότερο δημιουργική και παραγωγική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x