Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Υπάρχει αβεβαιότητα στον ΠΑΟΚ»

Την ανησυχία του για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Την ανησυχία του για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

«Όλα τα παιδιά είναι στην αβεβαιότητα σχετικά με τους επενδυτές αν θα έρθουν ή αν δεν θα έρθουν, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό που μένει είναι ότι η ομάδα βγαίνει πάντα μπροστά περιμένοντας την ανταμοιβή από τον κόσμο. Βγαίνουμε στο γήπεδο να κερδίσουμε για τον κόσμο. Είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις. Τα δίνουμε όλα για την φανέλα της ομάδας», τόνισε ο Ουρουγουανός μέσος.

Όσο για το παιχνίδι, ανέφερε: «Αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε, δεν παίξαμε καλά, η ομάδα είναι κουρασμένη. Υπήρχαν πολλά παιχνίδια και ασυναίσθητα σκεφτόμαστε τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και όλα αυτά επηρεάζουν».

Κάνοντας έναν απολογισμό για το έτος που φεύγει, είπε: «Ήταν δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα. Αυτό που θα κρατήσουμε είναι ότι μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για την νίκη, σκεπτόμενοι τις περισσότερες φορές μόνο το χειροκρότημα του κόσμου από τις κερκίδες», ενώ όταν κλήθηκε να αξιολογήσει τη δική του παρουσία, είπε: «Δεν βάζω ποτέ βαθμολογία στο εαυτό μου. Πάντα προσπαθώ για το μάξιμουμ. Κάποιες φορές δεν παίζω καλά, κάποιες φορές παίζω καλύτερα. Πρόθεση μου είναι να παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι».

Ερωτηθείς αν η διακοπή των Χριστουγέννων θα έχει ευεργετικές συνέπειες για την ομάδα του, απάντησε: «Θα δούμε, αν η ομάδα μετά τα Χριστούγεννα κερδίζει σημαίνει ότι θα είναι καλά αν όχι τότε κάτι δεν θα πηγαίνει καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά τις γιορτές θα ενσωματωθούν με την ομάδα και οι τραυματίες. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x