Stoiximan Super League

Το πράσινο αδιέξοδο

Η αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού με τη σημερινή του δήλωση, θα πρέπει να θεωρηθεί οριστική και αμετάκλητη. Το www.sport-fm.gr καταγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. "Παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη του Παναθηναϊκού" γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Η αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού με τη σημερινή του δήλωση, θα πρέπει να θεωρηθεί οριστική και αμετάκλητη. Το www.sport-fm.gr καταγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και προσπαθεί να βρει φως στο διοικητικό τούνελ.

"Παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη του Παναθηναϊκού" γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Το πάνε για διάλυση γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Το τελευταίο που θα ήθελαν να ακούσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αυτές τις ημέρες που η ομάδα αγωνιστικά παραπαίει, ήταν ότι υπάρχει πρόβλημα και στα διοικητικά. Κι αυτό γιατί από τον Σεπτέμβριο όλα έδειχναν ότι η αλλαγή σελίδας στην ομάδα ήταν οριστική. Αμετάκλητη όπως αποδείχθηκε δεν ήταν.

Την ώρα λοιπόν που ο Νικόλας Πατέρας έκανε έκκληση για ενότητα διοίκησης, ομάδας και οπαδών ο Ανδρέας Βγενόπουλος πήρε το καπελάκι του και αποχώρησε. Και δεν θέλει να ασχοληθεί ποτέ ξανά με την ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν έντονα προβληματισμένος από τη σχέση του με τον Νικόλα Πατέρα από την ημέρα που ο πρόεδρος της ομάδας ανέλαβε ξανά. Θεωρεί δηλαδή ότι ο Νικόλας Πατέρας ήταν εντελώς διαφορετικός στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα καθήκοντα του.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί ότι δέχτηκε πόλεμο. Αισθάνεται ένα είδος κοροϊδίας. Στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συμμετείχε με 1,8 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έβαλε το ποσό που του αναλογούσε (4,5 εκατ. ευρώ) ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος ζήτησε πίσω περίπου 400 χιλιάδες ευρώ, από τη στιγμή που οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν έβαλαν όσα τους αναλογούσαν.

Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν υπήρξε κοινή πλεύση όπως είχε συμφωνηθεί τον Σεπτέμβριο.

Το κερασάκι στην τούρτα της απογοήτευσης του Ανδρέα Βγενόπουλου μπήκε με την επαναλαμβανόμενα κακή συμπεριφορά μερίδας οπαδών.

Η επόμενη μέρα

Αυτό που θα γίνει άμεσα είναι η σύγκλιση έκτακτού διοικητικού συμβουλίου. Η πλευρά Βαρδινογιάννη παραμένει ακλόνητη στην τοποθέτηση της, ότι δεν θέλει να κρατήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Θα πρέπει λοιπόν να βρεθεί μία λύση για το 23% των μετοχών που είναι προς παραχώρηση.

Πολλά θα κριθούν και από τη στάση του Νικόλα Πατέρα. Αν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παραμείνει, θα είναι σε συνεργασία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που θα έχει βέβαια ως αποτέλεσμα μειωμένο μπάτζετ και πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το αδιέξοδο δεν είναι προ των πυλών. Είναι ήδη εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x