Stoiximan Super League

Ημέρα κρίσης

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συνεδριάζει από τις 17:00, προκειμένου να προσδιοριστεί το μέλλον της ομάδας μετά την . Παράλληλα θα φανεί ποια είναι η στάση του προέδρου, Νικόλα Πατέρα.

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συνεδριάζει από τις 17:00, προκειμένου να προσδιοριστεί το μέλλον της ομάδας μετά την απόφαση του Ανδρέα Βγενόπουλου να αποχωρήσει. Παράλληλα θα φανεί ποια είναι η στάση του προέδρου, Νικόλα Πατέρα.

Παράλληλα θα φανεί ποια είναι η στάση του προέδρου, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος είναι φανερά προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση του «τριφυλλιού», αλλά και τα συνεχή επεισόδια μίας μερίδας οπαδών.

Από το πρωί της ημέρας υπάρχει έντονη κινητικότητα, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η συμμετοχή στο ΔΣ της ΠΑΕ. Άγνωστο είναι επί της παρούσης, αν ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο διοικητικό συμβούλιο, Γιώργος Κουλούρης, θα δώσει το «παρών» ή όχι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x