Stoiximan Super League

Μέσα ο Σεϊταρίδης, έξω ο Μπουμσόνγκ

Με ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με την Skoda στην Ξάνθη. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν για διατηρήσουν ή και να μειώσουν τη διαφορά των πέντε βαθμών που έχουν από την κορυφή.

Με ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με την Skoda στην Ξάνθη.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν για διατηρήσουν ή και να μειώσουν τη διαφορά των πέντε βαθμών που έχουν από την κορυφή.

Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είχε προπονηθεί κανονικά το Σάββατο, αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις στη φτέρνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τους Ακρίτες.

Από την άλλη κανονικά συμμετείχε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην επιθετική τακτική, όπου παρουσιάζει πρόβλημα η ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης και οι Καντέ, Σιμάο και Πετρόπουλος, που είναι εκτός μάχης για τον ερχόμενο αγώνα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x