Stoiximan Super League

«Εικασίες» μέσω του twitter του

Το κόλλημα του Ζιλμπέρτο Σίλβα με το twitter του είναι δεδομένο. Μετά την προπόνηση, ο Βραζιλιάνος άσσος έγραψε ακόμη και για το μεταγραφικό του ζήτημα, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Εικασίες χαρακτήρισε ο αμυντικός μέσος τα νέα δημοσιεύματα που θέλουν την Γκρέμιο να έχει προχωρημένες επαφές μαζί του ενώ αναφέρθηκε και στον ωραίο υπνάκο που είχε…

Το κόλλημα του Ζιλμπέρτο Σίλβα με το twitter του είναι δεδομένο.

Μετά την προπόνηση, ο Βραζιλιάνος άσσος έγραψε ακόμη και για το μεταγραφικό του ζήτημα, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Εικασίες χαρακτήρισε ο αμυντικός μέσος τα νέα δημοσιεύματα που θέλουν την Γκρέμιο να έχει προχωρημένες επαφές μαζί του ενώ αναφέρθηκε και στον ωραίο υπνάκο που είχε…

Μετά την προπόνηση ο Ζιλμπέρτο μπήκε στο twitter του και όντας λακωνικός έγραψε: : «Χριστέ μου, είχαν ένα καλό υπνάκο, τον είχα ανάγκη, διότι σήμερα ήταν δύσκολα τα πράγματα στις πρακτικές». Και συνέχισε μπαίνοντας στο θέμα: «Μόνο εικασίες είναι αυτά μέχρι τώρα» αναφερόμενος φυσικά στο σημερινό θέμα.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα συνέχισε και τοποθετήθηκε και για το συμβόλαιό του αναφέροντας πως: «Είμαι χαρούμενος που το όνομά μου συζητιέται και ίσως το τέλος του συμβολαίου μου να μην έχει έρθει»

Τέλος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε την παραμονή του Ζιλμπέρτο αφού τον θεωρεί παίκτη κλειδί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x