Stoiximan Super League

Υπέρ Πολέμη και ο Παύλος

Στο πλευρό της… λύσης Πολέμη για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι έτοιμος να στηρίξει τον γνωστό εφοπλιστή, εφόσον αυτός αποφασίσει να «βγει μπροστά»…

Με τις… ευλογίες όλων των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αδαμάντιος Πολέμης μπορεί –εάν θέλει- να σκέφτεται από τώρα τις κινήσεις του σαν πρόεδρος του «τριφυλλιού». Μετά από τους Νικόλα Πατέρα, Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη, άλλος ένας μέτοχος, τάσσεται στο πλευρό του.

Όπως οι άλλοι μέτοχοι της ΠΑΕ, έτσι και ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι υπέρ της… λύσης Πολέμη για την προεδρία, κρίνοντας –πάντα- με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να στηρίξει τον γνωστό εφοπλιστή, εφόσον αυτός βέβαια, αποφασίσει να βγει «μπροστά» και να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών.

Μετά και από την ψήφο εμπιστοσύνης του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει στα χέρια του κάτι πολύ σημαντικό… Την στήριξη όλων των μετόχων που πρωτοστάτησαν στην πολυμετοχικότητα στην ΠΑΕ.

Βέβαια, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανάληψη της προεδρίας από τον κ.Πολέμη καθώς, υπάρχουν κάποια στοιχεία που τον φέρνουν να μην απόλυτα θετικός.

Αυτές οι αναστολές έχουν να κάνουν με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν για την ΠΑΕ. Πάντως, αυτό που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο –είτε υπό την προεδρία του Πολέμη, είτε όχι- είναι η σφιχτή οικονομική πολιτική που θα υπάρξει το επόμενο χρονικό διάστημα στην ομάδα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x