Stoiximan Super League

Φανταστικά σενάρια για Σισέ, κάκωση ο Λέτο

Δημοσιεύματα του εξωτερικού κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης για τον Σισέ μετά την ρατσιστική και όχι μόνο επίθεση που δέχθηκε στο Καραϊσκάκη. Αυτή τη φορά η Νιουκάστλ φέρεται να τον έχει στο στόχαστρό της. Μάλιστα, οι αγγλικές πηγές επικαλούνται γαλλικές, οι οποίες λένε πως ο μάνατζερ του Σισέ ψάχνει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιο του, κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Εκτός προπονήσεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μείνει ο Λέτο αφού έχει υποστεί κάκωση στον 5ο μετατάρσιο.

Δημοσιεύματα του εξωτερικού κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης για τον Σισέ μετά την ρατσιστική και όχι μόνο επίθεση που δέχθηκε στο Καραϊσκάκη.

Αυτή τη φορά η Νιουκάστλ φέρεται να τον έχει στο στόχαστρό της. Μάλιστα, οι αγγλικές πηγές επικαλούνται γαλλικές, οι οποίες λένε πως ο μάνατζερ του Σισέ ψάχνει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιο του, κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.

Η αλήθεια είναι πως ο Σισέ έχει εκνευριστεί πολύ με όλο αυτό, το τραγελαφικό περιστατικό που συνέβη στο Καραϊσκάκη. Αλλά η συσπείρωση που παρατηρείται, ενδεχομένως να αλλάξει και την ψυχολογία του αθλητή. Τώρα, τα σενάρια που θέλουν τον ατζέντη του Γάλλου να ψάχνει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιο του, απλά είναι …παραμύθια. Δεν είναι δυνατόν να φύγει ο Σισέ χωρίς να υπάρξει προσφορά. Άλλωστε, το έχει δηλώσει αρκετές φορές και με ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ.

Κάκωση ο Λετο

Κάκωση στον 5ο μετατάρσιο του αριστερού άκρου ποδός έχει υποστεί ο Σεμπάστιαν Λέτο σύμφωνα με διάγνωση του ιατρικού τιμ της ομάδας Αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Ούτως ή άλλως, από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα απουσίαζε λόγω τιμωρίας και υπήρξε μια σχετική ανακούφιση στο πράσινο στρατόπεδο μια και δεν έχει κάτι πιο σοβαρό.

Σκέψη για γενική είσοδο με 10 ευρώ με τον Ατρόμητο

Αν και έχουν τυπωθεί τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού συζητούν για γενική είσοδο των 10€ στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο, αλλά μέχρι αύριο, θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και αν μπορεί να γίνει η κίνηση αυτή. Μετά τα έκτροπα στο Καραϊσκάκη γίνεται μια προσπάθεια συσπείρωσης όλων των Παναθηναϊκών. Από τη διοίκηση μέχρι τον κόσμο.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x