Stoiximan Super League

Πάλι εκτός ο Σισέ

Τι κι αν πυροβολεί ασταμάτητα, τι κι αν είναι πρώτος στις ασίστ, τι κι αν διανύει παρατεταμένη περίοδο παραγωγικότητας και φορμαρίσματος εδώ και ενάμισι χρόνο… Ο Λοράν Μπλαν, στην Εθνική Γαλλίας δεν «χώρεσε»για άλλη μια φορά τον Σισέ, την ώρα που ο επιθετικός του Παναθηναϊκού όπως και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έστελναν τις ευχές τους στον Αμπιντάλ μέσω του twitter.

Τι κι αν πυροβολεί ασταμάτητα, τι κι αν είναι πρώτος στις ασίστ, τι κι αν διανύει παρατεταμένη περίοδο παραγωγικότητας και φορμαρίσματος εδώ και ενάμισι χρόνο…

Ο Λοράν Μπλαν, στην Εθνική Γαλλίας δεν «χώρεσε»για άλλη μια φορά τον Σισέ, την ώρα που ο επιθετικός του Παναθηναϊκού όπως και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έστελναν τις ευχές τους στον Αμπιντάλ μέσω του twitter.

Οι επιθετικοί που επέλεξε ο Λοράν Μπλαν για το παιχνίδι των προκριματικών απέναντι στο Λουξεμβούργο αλλά και το φιλικό με την Κροατία είναι οι Γκαμέιρο(Λοριάν), Ορό (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρεμί (Μαρσέιγ), και τους επιθετικογενείς ακραίους Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου) και Νασρί (Άρσεναλ).

Είναι η πρώτη φορά που μετά το μουντιάλ, ο παλιός αμυντικός των «τρικολόρ» και νυν τεχνικός τους κάλεσε τους Ριμπερί και Εβρά. Αυτό, ενδεχομένως να αφήσει παράπονα στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Όσο για την τραγωδία που περνάει ο Ερίκ Αμπιντάλ, δεν άφησε αδιάφορο όπως είναι λογικό τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Η Τζουντ Σισέ, μέσω του προγράμματος twitter, ευχήθηκε εκ μέρους όλης της οικογένειας Σισέ περαστικά στον παλιό του συμπαίκτη και καλό κουράγιο στην οικογένεια του. Κάτι, που έκανε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος πέρα από τις προσωπικές ευχές, έχει γίνει και μέλος της ιστοσελίδας που έχει φτιαχτεί ειδικά για τον άτυχο Γάλλο αμυντικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x