Stoiximan Super League

«Εδώ θα μείνω»

Πρώτα, ήταν η Μπεσίκτας. Μετά, οι υποψήφιοι πρόεδροι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας υπόσχονται πως αν εκλεγούν, θα κάνουν δώρο στους οπαδούς έναν προπονητή, φωτογραφίζοντας τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι μνηστήρες, ενδεχομένως να πληθήνουν με τον καιρό. Ο Πορτογάλος όμως, δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο από το να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει, αφού όπως ο ίδιος διατείνεται, «έχω συμβόλαιο και θέλω να το τιμήσω».

Πρώτα, ήταν η Μπεσίκτας.

Μετά, οι υποψήφιοι πρόεδροι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας υπόσχονται πως αν εκλεγούν, θα κάνουν δώρο στους οπαδούς έναν προπονητή, φωτογραφίζοντας τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι μνηστήρες, ενδεχομένως να πληθήνουν με τον καιρό.

Ο Πορτογάλος όμως, δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο από το να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει, αφού όπως ο ίδιος διατείνεται, «έχω συμβόλαιο και θέλω να το τιμήσω».

Από την πρώτη στιγμή, ο Ζεσουάλδο φερέιρα έδειξε πως θέλει χρόνο για να φτιάξει την ομάδα και να την κάνει να παίζει το ποδόσφαιρο που οραματίζεται. Είναι άνθρωπος που βάζει στόχους και φαίνεται ξεκάθαρα. Παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων είτε από την Τουρκία είτε από την χώρα του, ο Πορτογάλος απαντάει σε όποιον τον ρωτήσει πως θα είναι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει το πλοίο.

«Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από τον Παναθηναϊκό. Έχω συμβόλαιο και σκοπεύω να το τιμήσω. Το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι στο πως η ομάδα μου θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς», τόνιζε κατηγορηματικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x