Stoiximan Super League

Το «λαβράκι» του ΠΑΟ τσεκάρει η ΑΕΚ!

Από το ένα… «μικροσκόπιο» στο άλλο μεταφέρεται ο Φαμπρίς Φακόμπο! Ο αρχηγός της εθνικής Καμερούν U-17, που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δοκιμάστηκε για αρκετές μέρες από τους «πράσινους», συμμετείχε τη Δευτέρα και στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Από το ένα… «μικροσκόπιο» στο άλλο μεταφέρεται ο Φαμπρίς Φακόμπο!

Ο αρχηγός της εθνικής Καμερούν U-17, που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δοκιμάστηκε για αρκετές μέρες από τους «πράσινους», συμμετείχε τη Δευτέρα και στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Παρόλο που ο νεαρός προπονήθηκε για αρκετές μέρες υπό το βλέμμα του Φερέιρα, ο Παναθηναϊκός δεν κίνησε τελικά τις διαδικασίες για να τον αποκτήσει. Οι εξαιρετικές εντυπώσεις, ωστόσο, που φέρεται να άφησε στην Παιανία οδήγησαν τους ανθρώπους της «Ένωσης» στην απόφαση πως ίσως αξίζει τον κόπο να τσεκαριστεί και από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Έτσι, ο Φακόμπο (που δεν έχει ομάδα, λόγω της επιλογής να ψάξει την τύχη του στην Ευρώπη από το να υπογράψει σε σύλλογο της πατρίδας του) θα συμμετάσχει στις επόμενες προπονήσεις στα Σπάτα. Αν σε αυτές ικανοποιήσει τον Ανδαλουσιανό, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x