Stoiximan Super League

Πρόβα τζενεράλε με Λιόν

Τη πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της χρονιάς διοργανώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με πιθανότερο αντίπαλο να είναι η Λιόν. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οργανώνουν αυτή τη περίοδο την προετοιμασία της ομάδας και θέλουν να «κλείσουν» έναν αγώνα με δυνατό αντίπαλο ώστε να είναι έτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ, με πιο λογική ημερομηνία τις 23 Ιουλίου.

Τη πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της χρονιάς διοργανώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με πιθανότερο αντίπαλο να είναι η Λιόν.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οργανώνουν αυτή τη περίοδο την προετοιμασία της ομάδας και θέλουν να «κλείσουν» έναν αγώνα με δυνατό αντίπαλο ώστε να είναι έτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ, με πιο λογική ημερομηνία τις 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γαλλική ομάδα μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη χωρίς να χρειαστεί οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Οι απαιτήσεις των «λιονέ» είναι 40.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται λογικό δεδομένου ότι οι κερκίδες στην Τούμπα αναμένεται να είναι γεμάτες.


Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x