Stoiximan Super League

Συγχαρητήρια Αδαμίδη στην ΕΛ.ΑΣ.!

Με απόλυτη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στις τάξεις της «Ένωσης» θεωρούν πως οι συνεχείς καταγγελίες τους για την κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια της σεζόν δικαιώνονται από τις εξελίξεις -με τον Σταύρο Αδαμίδη, μάλιστα, να συγχαίρει γι’ αυτές (σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του) τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου!

Με απόλυτη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στις τάξεις της «Ένωσης» θεωρούν πως οι συνεχείς καταγγελίες τους για την κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια της σεζόν δικαιώνονται από τις εξελίξεις -με τον Σταύρο Αδαμίδη, μάλιστα, να συγχαίρει γι’ αυτές (σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του) τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου!

Στην επικοινωνία των δύο ανδρών, ο Αδαμίδης εξέφρασε την ικανοποίηση όλης της οικογένειας της ΑΕΚ για την κινητοποίηση των Αρχών, αλλά και για την αποτελεσματικότητα της σημερινής επιχείρησης. Ξεκαθάρισε, δε, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ -αλλά και ο ίδιος προσωπικά- θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των Αρχών στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x