Stoiximan Super League

Καλώς τονε… κι ας άργησε!

Με ελαφρά καθυστέρηση (που σημειολογικά θαρρείς, μεταφέρθηκε μέχρι και στην… πτήση του) το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα που πιστώνεται στον Άρναρ Γκρέταρσον έφτασε στην Αθήνα! Ο Φρέιρ Χέλγκασον προσγειώθηκε την Κυριακή στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ και -αφού παρέπεμψε σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του- ετοιμάζεται πλέον να γίνει και επίσημα ο τέταρτος στόπερ της «Ένωσης».

Με ελαφρά καθυστέρηση (που σημειολογικά θαρρείς, μεταφέρθηκε μέχρι και στην… πτήση του) το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα που πιστώνεται στον Άρναρ Γκρέταρσον έφτασε στην Αθήνα!

Ο Φρέιρ Χέλγκασον προσγειώθηκε την Κυριακή στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ και -αφού παρέπεμψε σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του- ετοιμάζεται πλέον να γίνει και επίσημα ο τέταρτος στόπερ της «Ένωσης».

Μετά από 1,5 χρόνο που χρειάστηκε μέχρι εισήγηση του Γκρέταρσον να φτάσει στο αεροδρόμιο (και να μη θυμηθεί κατόπιν όπως ο Φιόλουσον, ότι η γυναίκα του… ήταν έγκυος), η περίπου μισή ώρα αργότερα του αναμενομένου που εμφανίστηκε σ’ αυτό ο Χέλγκασον δεν ενόχλησε κανέναν.

Η καθυστέρηση στην πτήση του Ισλανδού (μέσω Παρισιού) τον έφερε περίπου στις 19:35 στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος», όπου περίμενε να τον υποδεχθεί άνθρωπος της ΑΕΚ. Ο τελευταίος συνόδευσε τον (χαμογελαστό και… φέροντα αρκετές αποσκευές) 22χρονο στόπερ στο ξενοδοχείο.

Εκεί, λοιπόν, θα ξεκουραστεί μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα μεταβεί στα Σπάτα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και -υπογράφοντας το τριετές συμβόλαιό του- να ολοκληρώσει την (κόστους περίπου 100.000 ευρώ) μεταγραφή του στην «Ένωση».



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x