Stoiximan Super League

Όσο νυχτώνει…

…ο «Dimi» κοντοζυγώνει! Το σίριαλ του τερματοφύλακα δεν έχει τελειώσει επίσημα στην ΑΕΚ, ωστόσο η εναλλαγή… πρωταγωνιστών φαίνεται ότι σταματά τελικά στον Κωνσταντόπουλο. Η μη απάντηση του Ρούνιε μετέτρεψε τον Κροάτη σε «παρένθεση» στο ειδύλλιο της «Ένωσης» με τον Έλληνα γκολκίπερ. Η επιθυμία, δε, του Χιμένεθ να έχει τερματοφύλακα μέχρι την «πρώτη» της ομάδας έκανε πολύ πιθανό το «happy end» της μεταγραφής του -ακόμα και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

…ο «Dimi» κοντοζυγώνει!

Το σίριαλ του τερματοφύλακα δεν έχει τελειώσει επίσημα στην ΑΕΚ, ωστόσο η εναλλαγή… πρωταγωνιστών φαίνεται ότι σταματά τελικά στον Κωνσταντόπουλο.

Η μη απάντηση του Ρούνιε μετέτρεψε τον Κροάτη σε «παρένθεση» στο ειδύλλιο της «Ένωσης» με τον Έλληνα γκολκίπερ.

Η επιθυμία, δε, του Χιμένεθ να έχει τερματοφύλακα μέχρι την «πρώτη» της ομάδας έκανε πολύ πιθανό το «happy end» της μεταγραφής του -ακόμα και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στο θέμα του Βέντραν Ρούνιε αποδίδεται απ’ την ΠΑΕ στη μη απάντηση του Κροάτη. Η… μη απάντηση του Κροάτη, βέβαια, ενισχύει τις υποψίες πως η πρόταση που του έγινε ήταν πολύ χαμηλή (και πως γενικά η περίπτωσή του ίσως «χρησιμοποιήθηκε» προκειμένου να πέσουν οι απαιτήσεις της Κέρκυρας για τον Κωνσταντόπουλο).

Όπως κι αν έχει (και όπου κι αν οφείλεται) αυτό που μετράει είναι ότι όντως οι Φαίακες παρουσιάστηκαν πιο διαλλακτικοί στις απαιτήσεις που είχαν προβάλλει αρχικά (150.000 ευρώ). Τόσο που να μην έχει επιτευχθεί μεν οριστική συμφωνία μαζί τους, αλλά να μοιάζει θέμα χρόνου να γίνει αυτό (σε ένα ποσό λίγο πάνω από τις 50.000 ευρώ + τα έξοδα ενός φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων στο νησί + έναν παίκτη δανεικό).

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, λοιπόν, ακόμα και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας δεν αποκλείεται το θέμα να είχε κλείσει οριστικά και ο «Dimi» να ανακοινωθεί και επίσημα ως αντικαταστάτης του Σάχα κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x